Právě vysíláme

Setkání ARIANY GRANDE s fanoušky se měly zúčastnit i dcery KARLA GOTTA. Ze zrušeného meet & greet byly hodně zklamané

5. září 2019 13:10
Setkání ARIANY GRANDE s fanoušky se měly zúčastnit i dcery KARLA GOTTA. Ze zrušeného meet & greet byly hodně zklamané

Ariana Grande pro své české fanoušky připravila smutnou novinku. Americká zpěvačka před pražským koncertem oznámila, že pro zbytek koncertního turné ruší všechna osobní setkání se svými fandy. Nečekaná zpráva zasáhla několik známých českých osobností, včetně dcery Karla Gotta Charlotte Elly Gottové.

Smutná novinka

Ariana Grande už žádná organizovaná osobní setkání s fanoušky na svém Sweetener turné mít nebude. Zpěvačka nedávno přidala několik koncertů po Evropě a cítí, že si musí odpočinout. Fanoušci, jež si setkání s celosvětovou hvězdou zaplatili, tak místo toho dostali částečnou finanční kompenzaci a dárek. Celý vzkaz od pořadatelů si můžete prohlédnout níže.

Nečekané rozhodnutí Ariany Grande mělo dopad i na známé fanoušky americké zpěvačky. S autorkou hitu 7 Rings se před pražským koncertem měla například sejít dcera Karla Gotta, Charlotte Ella. Bohužel se tak nestalo a podle zdrojů z toho byla Charlotte Ella velice zklamaná. Nedivíme se jí!

Mladá Charlotte Ella ale nemusí příliš smutnit – sama totiž zažila letos velmi povedený hudební debut se singlem Srdce nehasnou, ve kterém si zazpívala po boku svého otce. Snad si nevydařené setkání s Arianou Grande bude moci časem vynahradit, možná i na společném vystoupení!

Zdroj: ELLE, YouTube, Instagram, Facebook, arianagrande.com

Články, které by tě mohly zajímat