Právě vysíláme

Sexy tanec i pláč: Americké hvězdy slavily Bidenovo vítězství

9. listopadu 2020 12:10
Sexy tanec i pláč: Americké hvězdy slavily Bidenovo vítězství

Některé americké celebrity se rozhodly svou radost z výsledků amerických voleb sdílet veřejně. Pobíhání po ulici, sexy tanec i pláč: Takhle americké hvězdy slavily Bidenovo vítězství.

Jennifer Aniston, Lady Gaga, John LegendMiley CyrusAriana GrandeJennifer Lopez nebo Jennifer Lawrence patří k celebritám, které na sociálních sítích sdíleli své nadšení z výsledku amerických prezidentských voleb, v nichž Joe Biden zvítězil nad Donaldem Trumpem.

 

Jennifer Aniston sdílela na oslavu vítězství Joe Bidena ve stories na Instagramu video jako Rachel Green ze fenomenálního seriálu Přátelé, kde Jennifer vzrušeně jásá rukama ve vzduchu.

 

John Legend s manželkou Chrissy Teigen oslavili vítězství Bidena v ulicích s davem v Hollywoodu.

 

Průvodu v Hollywoodu se zúčastnila i zpěvačka Ariana Grande.

 

Pro změnu Oscarová herečka Jennifer Lawrence s radostným pokřikem pobíhala po ulici.

Americká zpěvačka Lady Gaga na svých sociálních sítích sdílela společnou fotografii s vítězem amerických voleb Bidenem. Fotografii zpěvačka doplnila popiskem: Joe Biden, Kamala Harris a Američané, právě jste dali světu jeden z největších činů laskavosti a statečnosti, jaký kdy lidstvo vidělo. Nic jiného než láska k našemu novému hlavnímu veliteli a 1. ženské viceprezidentce zvolené do Bílého domu.“  

 

Gaga poté sdílela na Twitteru vtipný meme malé tancující Lízy z kresleného seriálu Simpsonovi. Právě takto se slavná zpěvačka cítila při prvních povolebních projevech Bidena.

„Nemůžu skrýt slzy štěstí. Doufám, že se všichni spojíme, a budeme se mít rádi a respektovat se. Je tu nový den,“ řekla dojatá Jennifer Lopez se slzami v očích. V dalším příspěvku fanoušky potěšila, když sdílela svůj vítězný sexy tanec.

Miley Cyrus vypustila singl Party In The USA již v roce 2009. Od víkendového oznámení vítězství Bidena se tato píseň neuvěřitelně posunula v hitparádách. Zpěvačka se na Twitteru se svými fanoušky podělila o vtipné video z oslav vítězství Joena Bidena a Kamaly Harris.

Zdroj: Instagram, Twitter, The Sun, Mirror

Články, které by tě mohly zajímat