Právě vysíláme

Shawn Mendes ruší celé turné. Nevystoupí ani v Praze

29. července 2022 9:33
Shawn Mendes ruší celé turné. Nevystoupí ani v Praze

Shawn Mendes zveřejnil vyjádření, které fanoušky nepotěší. Oblíbený zpěvák zrušil celé své turné a nevystoupí ani v Praze.

„Začal jsem toto turné s nadšením, že se po dlouhé pauze způsobené pandemií konečně vrátím k živému koncertování. Skutečnost je ale taková, že jsem vůbec nebyl připraven na to, jak náročné to po tak dlouhé době bude,“ napsal Mendes na instagramu. Důvodem pro odvolání turné je prý jeho duševní zdraví. Některé koncerty zpěvák zrušil už v květnu, nyní se rozhodl pro razantnější řešení. Koncert, který se měl odehrát příští rok 23. června v Praze, se rovněž neuskuteční. 

“Poté, co jsem své zdraví konzultoval se zdravotníky a dalšími odborníky, ukázalo se, že potřebuji čas, abych se uzdravil a vrátil se silnější… Své zdraví musím brát jako prioritu. To ale neznamená, že nebudu tvořit novou hudbu a v budoucnu nebudu v turné pokračovat. Vím, že velká spousta z vás na koncerty čekalo dlouho a věřte mi, že mi to láme srdce. Slibuji, že se vrátím co nejdřív to bude možné,“  stojí v prohlášení. Shawn na konci vyjádření děkuje fanouškům za podporu a pochopení. 

Články, které by tě mohly zajímat