Právě vysíláme

SHAWN MENDES sdílel dojemnou zprávu na INSTAGRAMU! Co vzkázal fanouškům?

24. června 2019 11:10
SHAWN MENDES sdílel dojemnou zprávu na INSTAGRAMU! Co vzkázal fanouškům?

Shawn Mendes opět předvedl, proč je jedním z nejlaskavějších a nejpopulárnějších mladých zpěváků současnosti. Kanaďan zveřejnil nádherný příspěvek na Instagramu, který dojal fanoušky i zpěvačku Camilu Cabello a hudebníka Nialla Horana.

Miláček fanoušků

Shawn Mendes má k fanouškům hodně blízko a pokud někdy dorazíte na jeho živé vystoupení, brzy poznáte, proč tomu tak je. Mladý fešák si pro své fandy vždycky udělá čas a během koncertu často kráčí do hlediště, aby si svoje písničky mohl užít po boku nejskalnějších příznivců. Shawn si tento blízký vztah ke svým fans udržuje i mimo koncertní areny skrze sociální sítě a jeho poslední příspěvek na Instagramu dojal fanoušky natolik, že se z něj stal virální hit.

Rodák z Toronta v dlouhé zprávě popsal, jak fandí lidem, kteří navzdory kritikům dělají to, co milují. Autor hitu In My Blood rovněž popsal příhodu ze své minulosti, která ho inspirovala k tomu, že s hudbou chtěl pokračovat. Vzkaz potěšil zejména dva známé fanoušky Shawna Mendese: Camilu Cabello a Nialla Horana. Camila Cabello mu na příspěvek odpověděla slovy: „Tohle je krásné“ a bývalý člen skupiny One Direction Mendesovi napsal komentář: „Plně souhlasím, nakonec jsme jim to ukázali.“ 

Přečtěte si celý Shawnův vzkaz níže.

Text v překladu zní:

Myslím na to, jak jsem byl v devítce. Bylo to den poté, co jsem sdílel jednu ze svých prvních přezpívaných písní na YouTube v roce 2014. Procházel jsem chodbou a skupina starších kluků na mě začala křičet: „Zazpívej mi, Shawne, zazpívej mi!“. V určitém smyslu jsem se v tu chvíli cítil absolutně hrozně… Byl jsem všem pro smích, jako kdyby to, co dělám, bylo stupidní a špatné. 
Měl jsem ale štěstí. Měl jsem nejlepší kamarády a nejlepší rodiče, které by si kdokoliv mohl přát. Nehledě na okolnosti oni nikdy nedopustili, abych se vzdal toho, co MILUJI, jen proto, že podle někoho JINÉHO to bylo stupidní. 
Nepřipadá mi to vtipné – vyvolat v někom blbé pocity jen kvůli tomu, že dělá něco, co miluje. Každý si zaslouží dělat to, co ho naplňuje. 
Píšu tento vzkaz nejen tomu patnáctiletému dítěti, které se kvůli názorům ostatních bojí jít za svým srdcem, ale i padesátníkovi, který může dělat totéž. 
Vím, že to není lehké a neprosím Vás, abyste přes noc změnili svět. NICMÉNĚ chci, abyste si uvědomili, že nehledě na Váš věk a na to, kdo jste či odkud pocházíte, zasloužíte si jít za svým srdcem.
Jsem tu a fandím Vám.

 

Zdroj: Instagram, shawnmendesofficial, Billboard

Články, které by tě mohly zajímat