Právě vysíláme

Shawn Mendes se v melancholickém klipu loučí se vztahem s Camilou Cabello

18. ledna 2022 8:10
Shawn Mendes se v melancholickém klipu loučí se vztahem s Camilou Cabello

Když Shawn Mendes vydal v prosinci skladbu It’ll Be Okay, nebylo pochyb o tom, komu je song určený. Jen pár týdnů předtím totiž oznámil rozchod se zpěvačkou Camilou Cabellou, s níž tvořil pár dva roky. Nyní k songu zveřejnil také videoklip, který emotivní text písně jen podtrhuje.

Vizuál Mendese vznikl pod taktovkou Jaye Martina, který se rozhodl udělat ho co nejpřirozenější. Zpěvák se v něm proto vyzpívává z rozchodu během procházky ve svém rodném městě – TorontuKanadě. Atmosféru klipu dokresluje jeho zasazení do nočního prostředí a padající sníh.

„Extrémně během natáčení mrzlo. A do pusy mi napadala spousta umělého sněhu,“ popsal se smíchem Mendes. „Je krásné vidět oblohu města, ve kterém žiju, ve svém videoklipu,“ dodal k vizuálu, který natočil pouhý týden před jeho zveřejněním. Z velké části vznikl v parku Berczy.

„Když mi řekneš, že mě opouštíš, bude to jednoduší. Bude to okay. Pokud nemůžeme zastavit krvácení, nemusíme to neustále napravovat, nemusíme spolu zůstat. Budu Tě milovat tak či tak, bude to okay,“ zpívá Mendes, který se s Cabello, jíž je skladba It’ll Be Okay určená, rozešel před dvěma měsíci.

Už v březnu vyrazí hudebník na evropskou část svého turné Wonder: The World Tour, kterou započne v dánské Kodani. V pondělí 11. dubna 2022 se na jeho koncert mohou těšit také čeští fanoušci. V tuzemsku vystoupí v pražské O2 areně.

Články, které by tě mohly zajímat