Právě vysíláme

Shawn Mendes vydal první singl po rozchodu s Camilou Cabello. „Bude to okay,“ zpívá

3. prosince 2021 14:10
Shawn Mendes vydal první singl po rozchodu s Camilou Cabello. „Bude to okay,“ zpívá

Shawn Mendes vydává první singl po rozchodu s Camilou Cabello, s níž randil dva roky. Jde o romantickou baladu It’ll Be Okay, ve které se právě ze vztahu se zpěvačkou vyzpívává. A přestože se to mnohým zdálo, podle textu písně nebyl ideální.

„Zvládneme to? Bude to bolet? Možná se to můžeme pokusit nějak přejít, ale to nikdy nefunguje. Představuju si svět, ve kterém bychom se nepotkali. Dělá se mi z toho špatně, zvládneme to a znovu vyjde slunce,“ zpívá Mendes a pokračuje: „Když mi řekneš, že mě opouštíš, bude to jednoduší. Bude to okay. Pokud nemůžeme zastavit krvácení, nemusíme to neustále napravovat, nemusíme spolu zůstat. Budu tě milovat tak či tak, bude to okay.“

V novince Mendes podle fanoušků bezesporu zpívá o svém vztahu s Camilou Cabello. Ten byl navenek ideální, uvnitř něj si však pár zřejmě procházel určitými neshodami. Refrénem pak zpěvák odkazuje na to, co si dvojice spolu s oznámením o rozchodu vzkázala přes sociální sítě. „Zůstáváme nejlepšími přáteli. Naše láska je silnější než kdy dřív.“

Singl vydává hudebník jen dva týdny poté, co s Cabellou konec jejich vztahu oznámili. Chodili spolu přes dva roky, dát dohromady se údajně měli po vydání hitu Señorita.

V září Mendes oznámil data ke svému plánovanému turné Wonder. V rámci něj zpěvák dorazí také do České republiky, kde vystoupí 11. dubna v pražské  O₂ areně. Jako speciálního hosta si s sebou přiveze zpěvačku a skladatelku King Princess.

Články, které by tě mohly zajímat