Právě vysíláme

SIA přiznala vážnou nemoc! Trápí ji ohromné bolesti

10. října 2019 11:10
SIA přiznala vážnou nemoc! Trápí ji ohromné bolesti

Sia patří mezi zpěvačky s dokonalým hlasem a její talent je až neuvěřitelný. A ačkoliv tato hvězda vyzpívá i ty nejtěžší tóny, v soukromí bojuje s vážnou nemocí.

Sia se fanouškům na Twitteru svěřila s tím, že jí lékaři diagnostikovali Ehlers-Danlosův syndrom. Jedná se o nevyléčitelnou nemoc, která je navíc velmi bolestivá – nejen po fyzické, ale i psychické stránce. Jde totiž o neurologické onemocnění, které postihuje kůži, cévy a klouby kvůli chybějícím složkám tkání.

Když Sia o svém trápení napsala na sociální sítě, jejím cílem rozhodně nebylo vzbudit lítost. Zpěvačka chce naopak svým fanouškům s podobnými problémy ukázat, že i ona má své trápení a její život rozhodně není pohádkový. „Ahoj, trpím chronickou bolestí, neurologickým onemocněním, Ehlers-Danlosovým syndromem a chtěla jsem říct všem, kteří trpí bolestmi, ať už fyzickými nebo emocionálními, že vás miluji a držte se. Život je hodně tvrdý… Nejste v tom sami,“ napsala a řadu fandů tím naprosto dojala. „Děkuji, že jsi k nám vždy upřímná, hodně to znamená pro lidi, kteří jsou v podobné situaci. Milujeme tě,“ odpověděla jí například jedna z obdivovatelek.

I když je Sia velmi úspěšnou umělkyní, v soukromém životě zažila mnoho karambolů. Dost dlouhou dobu například bojovala se závislostí na alkoholu a drogách. Do toho navíc trpěla depresemi, kvůli kterým se i na veřejnosti často maskuje a nosí ohromnou paruku zakrývající obličej.

Zdroj: Twitter

Články, které by tě mohly zajímat