Právě vysíláme

SIA promluvila o temné minulosti! S jakou závislostí dlouho bojovala?

19. září 2018 11:10
SIA promluvila o temné minulosti! S jakou závislostí dlouho bojovala?

Sia získala popularitu po celém světě díky neuvěřitelně silnému hlasu. Ještě předtím, než se stala slavnou, však zažívala kruté časy. S jakou závislostí zpěvačka dlouhou dobu bojovala?

Když bylo Sie jednadvacet let, přestěhovala se za svým přítelem, muzikantem Danem Pontifexem,Austrálie do Londýna. Jen o pár týdnu později se však stala tragédie. Dana přejel taxík přesně v den jeho čtyřiadvacátých narozenin.

Se ztrátou první velké lásky se Sia dlouho nemohla smířit a začala brát mnoho léků. „Nikdy jsem si nemyslela, že budu někdy schopna přestat s Xanaxem nebo Oxycontinem. Prášky jsem brala denně téměř rok. Dostala jsem se až na úplné dno a myslela jsem často i na sebevraždu,“ řekla pro americkou televizi ABC.

S příchodem slávy Sia neodolala ani alkoholu a pila prakticky každý den. Brzy si vypěstovala závislost a jak sama přiznala, často se opíjela i před koncerty.

Nyní zpěvačka na svém Twitteru uvedla, že už je skoro osm let naprosto čistá. Od drog a alkoholu jí pomohli profesionálové a také blízká přítelkyně, jenž se rovněž rozhodla abstinovat. Gratulujeme, jen tak dál!

Zdroj: ABC, Instagram

Hra o trůny bodovala na cenách Emmy

Články, které by tě mohly zajímat