Právě vysíláme

Singl zpěvačky Dommi patří mezi pět nejhranějších v českých rádiích

28. ledna 2021 19:20
Singl zpěvačky Dommi patří mezi pět nejhranějších v českých rádiích

Zpěvačka Dommi na přelomu roku zveřejnila druhý singl Beyond The Stars, který se dostal mezi pět nejhranějších domácích písniček. V žebříčku Dominice dělají společnost třeba Mirai, Chinaski, Kryštof, Slza či Marek Ztracený. V mezinárodní konkurenci figuruje na devatenáctém místě.

Dommi se zařadila mezi nejúspěšnější zpěváky z poslední řady soutěže SuperStar. V minulém roce zveřejnila singl Beyond The Stars, který prorazil i do rádií a zařadil se mezi pět nejhranějších domácích písniček. Napsali ji a vyprodukovali The Carsleepers, který stojí i za interpretčiným debutovým singlem Homeland.

„Když mi kluci poprvé pustili demonahrávku, hned jsem věděla, že tuhle písničku chci dělat. Tempově volnější věci mi sedí, cítím se v nich líp,“ přiznává Dominika. „A finální verze se mi moc líbí.“

Jako asi každému hudebníkovi i Dominice v dnešní době chybí přímý kontakt s fanoušky. „Moc jsem se těšila na samostatné koncerty. Stihli jsme ale odjet jen několik společných vystoupení s dalšími účastníky SuperStar. Uvidíme, co se bude dít v tomhle roce.“

Přípravu ale rozhodně nepodceňuje. Postavila si domácí studio a zkouší zhudebnit vlastní nápady. „Není to nic velkého – počítač, zvukovka, mikrofon. Každopádně se chci brzy pochlubit i s něčím autorským,“ říká.

Zdroj: Warner Music

Články, které by tě mohly zajímat