Právě vysíláme

„Six-pack? Zní to nudně a sežere to spoustu času,“ říká Lewis Capaldi

19. dubna 2023 9:10
„Six-pack? Zní to nudně a sežere to spoustu času,“ říká Lewis Capaldi

Lewis Capaldi patří mezi nejrychleji rostoucí hvězdy současnosti. Fanoušky baví kromě hudby i svým humorem, kdy se často nebojí udělat si srandu sám ze sebe. A také je často velmi otevřený. To potvrdil i v aktuálním rozhovoru pro The Independent, ve kterém uvedl, že nepotřebuje vyrýsovanou postavu.

Lewis Capaldi v rozhovoru pro The Independent uvedl, že si stále nezvykl na život, který aktuálně žije. „Nepovažuji to vůbec za normální. A nemyslím si, že to někdy za normální považovat budu,“ nechal se slyšet zpěvák, který v únoru vystoupil také v České republice a Evropě 2 poskytl exkluzivní interview.

Řeč v aktuálním rozhovoru přišla i na Capaldiho tělo. Řekl, že je mu celkem jedno, zda ho má vypracované, ale taky přiznal, že se na večírcích občas cítí, jako by na ně nepatřil. „Nechápejte mě, prosím, špatně, mám teď o pár kilo víc, než bych chtěl mít. Ale také netoužím mít vypracované tělo. Nechci mít six-pack. Zní mi to nudně a sežere to spoustu času.“

„Myslím, že je důležité, aby tady byli také lidé jako jsem já nebo Lizzo. Ukazujeme lidem, že nemusí být hubení jako tyčky nebo mít cihličky na břiše, aby byli úspěšní,“ dodal Capaldi, který se své tělo nebojí ukázat ani ve videoklipech.

„Ale jo, je divné, když projdete kolem nějaké velké celebrity na party. Pomyslíte si, že tam nepatříte. Na twitteru mě pár lidí kritizovalo kvůli tomu, co nosím. Obvykle nosím tenisky, džíny a tričko. Proč se lidi sakra starají, co mám na sobě?“ ptá se zpěvák.

 

Články, které by tě mohly zajímat