Právě vysíláme

Skandál Kanyeho Westa. Za orální uspokojování na lodi dostal doživotní zákaz

5. září 2023 12:13
Skandál Kanyeho Westa. Za orální uspokojování na lodi dostal doživotní zákaz

Kanye West a Bianca Censori se před několika dny vydali do italských Benátek, kde si mimo jiné půjčili loď a vydali se na plavbu po tamním kanálu. Ta je zřejmě nebavila tak, jak by si představovali, a tak si dvojice našla jinou „zábavu“. Za orální uspokojování na palubě Miny obdržela doživotní zákaz pronajímání si lodí společnosti Venezia Turismo Motoscafi.

Poté, co se na veřejnost dostaly fotografie, na kterých Bianca Censori orálně uspokojuje Kanyeho Westa na palubě lodi společnosti Venezia Turismo Motoscafi, obdržela dvojice doživotní zákaz si lodě této firmy v Benátkách znovu pronajímat. „Nejsou u nás již vítání,“ uvedl mluvčí společnosti Daily Mail Australia Sunday.

Snímky zachycují Biancu Censori klečící před sedícím Kanye Westem, s hlavou v jeho rozkroku. Jakmile dvojice zaznamenala, že si jejích aktivit začínají všímat další turisté, utekl West s holým zadkem do podpalubí, kde zřejmě s partnerkou v hrátkách pokračovali.

Společnost Venezia Turismo Motoscrafi tvrdí, že její zaměstnanec si ničeho podezřelého nevšiml. „Sledoval dění na vodě, kde se zrovna pohybovalo spoustu lodí,“ nechal se slyšet její zástupce. „Pokud by to zaznamenal, okamžitě by jejich počínání zastavil a nahlásil nám ho,“ dodal s tím, že na lodi byla ještě další osoba, která mu bránila ve výhledu na slavný pár.

Články, které by tě mohly zajímat