Právě vysíláme

Skončí úplně? Enrique Iglesias vydal poslední album ve své kariéře

2. dubna 2024 11:25
Skončí úplně? Enrique Iglesias vydal poslední album ve své kariéře

Enrique Iglesias vydal album Final (Vol. 2), o kterém již v minulosti prohlásil, že bude jeho posledním. A jak to vypadá, svůj názor nezměnil. S další deskou už nepočítá.

Final (Vol. 2), dvanácté studiové album Enriqueho Iglesiase, je ukázkou hudební rozmanitosti, která v 10 skladbách spojuje prvky popu, cumbie, bachaty, ska, dembow a country a zahrnuje spolupráci s umělci jako jsou Miranda Lambert, Maria Becerra, Yotuel, Belinda a El Alfa. „Pracoval jsem na ní několik let. A jak jsem už dříve řekl, jde o moje poslední album,“ uvedl zpěvák a potvrdil tak svá slova z roku 2021. Už tehdy naznačil, že více desek vydat neplánuje.

Fanoušci se ale nemusí bát, že by skončil úplně. Rozhodl se jen jít cestou singlů. Ani v budoucnu tak jeho příznivci nebudou ochuzeni o songy s latinskoamerickým nádechem.

Před několika týdny dokončil Iglesias své turné The Trilogy, na které vyrazil s Ricky Martinem a Pitbullem. Zda chystají i jeho evropskou část, je zatím ve hvězdách.

Během své kariéry se zpěvák zapsal do kulturního povědomí spoluprací s takovými hvězdami, jako jsou Whitney Houston, Lionel Richie, Juan Luis Guerra a Romeo Santos, a také úspěchy v žebříčcích Billboardu: 8 hitů na prvním místě a 28 hitů v Top 10 v žebříčku Tropical Airplay, 25 hitů na prvním místě a 46 hitů v Top 10 v žebříčku Latin Pop Airplay a 32 hitů na prvním místě a 41 hitů v Top 10 v žebříčku Latin Airplay. Díky této pozoruhodné bilanci se stal „králem latinského popu“.

Články, které by tě mohly zajímat