Právě vysíláme

Skupina GORILLAZ vydává nový singl spolu se SNOOP DOGGEM! Je to fakt PECKA!

23. června 2018 7:55
Skupina GORILLAZ vydává nový singl spolu se SNOOP DOGGEM! Je to fakt PECKA!

Britská skupina Gorillaz je zpět! Po úspěšné desce Humanz vydávají nový singl s rapperem Snoop Doggem a vrátili se tak mezi elitu alternativní hudby. Nechybí ani klip!

Britské kapele Gorillaz slovo „rutina“ nebo „konzistence“ neříká opravdu nic. Po excelentní debutové desce Gorillaz následovala série desek Demon Days, Plastic Beach a The Fall, jenže pak přišla pauza. Kapela, která se vyznává tím, že její členové v klipech vystupují jako kreslené postavy, minulý rok ukončila jedenáct let dlouhé čekání na nový materiál. Naštěstí se zdá, že po loňské desce Humanz fanoušky Gorillaz nečeká další dlouhá pauza. Vydávají totiž nový singl!

ČTĚTE TAKÉ: TOP 10 songů skupiny Gorillaz. Který hit je ze všech nejlepší?

Písnička se jmenuje Hollywood a hostuje na ní slavný americký rapper Snoop Dogg, spolu s house DJem Jamie Principlem. Singl tak doprovází těžký beat a text popisuje temnou stránku života v Los Angeles. Je to první singl z očekávaného alba The Now Now, které skupina dokončila v únoru a má vyjít na podzim. Gorillaz oznámili, že letos ještě chystají krátké koncertní turné po Spojených státech, ale zatím nevydali žádnou zprávu o možných koncertech v Evropě. Snad se i evropští fanoušci této unikátní kapely dočkají koncertů, když už zase vydávají desku!

 

Zdroj: Rollingstone.com, YouTube

Kam se poděla Rich Bitch Nicky Tučková?

Články, které by tě mohly zajímat