Právě vysíláme

Skupina O5 A RADEČEK boduje s novým singlem Sex ve sprše! Doprovázející klip se stal obrovským hitem na YouTube

16. ledna 2019 11:10
Skupina O5 A RADEČEK boduje s novým singlem Sex ve sprše! Doprovázející klip se stal obrovským hitem na YouTube

Popová kapela O5 a Radeček s novým singlem Sex ve sprše doslova zbořila český YouTube! Kdo jsou Radečci a proč prožívají tak úspěšné období? Vše vysvětlíme!

Charisma a zábava

Pětičlenná česká skupina O5 a Radeček vstoupila do letošního roku tím nejlepším možným způsobem. Kapely zábavný singl Sex ve sprše se díky legračnímu textu a doprovázejícímu klipu stala virálním hitem a my se tomu vůbec nedivíme! Mrkněte na klip níže.

„Radečci“ se na české popové scéně pohybují už delší dobu. Kapela vedena charismatickým zpěvákem Tominem Polákem si loni zahrála po boku Karla Gotta, Lucie Bílé a Chinaski a během léta pořádala vyprodané koncerty po celé České republice.

Kapela letos po sedmi letech plánuje vydání nové desky nesoucí název Dobrý zprávy. Ve hře je i další letní turné po České republice.„Radečci“ se v nejbližší době nehodlají zastavit a my jsme za to jenom rádi! Kapelu nyní čeká vystoupení při vyhlášení ceny Sportovec roku Olomouckého kraje v Prostějově, tak neváhejte a dorazte na koncert, dokud ještě zbudou místa.

Zdroj: BrainZone, YouTube, Instagram, o5.cz

Nejsledovanější videa na YouTube v historii

Články, které by tě mohly zajímat