Právě vysíláme

Skupina SWEDISH HOUSE MAFIA se vrací! Kde se bude konat obrovský koncert?

23. října 2018 7:55
Skupina SWEDISH HOUSE MAFIA se vrací! Kde se bude konat obrovský koncert?

Swedish House Mafia po vydařeném vystoupení na Ultra Music Festivalu v Miami konečně plánují další koncert! Kde se bude konat a jak se na něj dostanete? Vše vám prozradíme.

24. březen roku 2013 byl osudným dnem pro fanoušky elektronické hudby. Přesně v tenhle den totiž trojice DJů Sebastian Ingrosso, Axwell a Steve Angello, nebo-li Swedish House Mafia, oznámila konec působení na scéně.

Jenže časy se mění. Píše se rok 2018, březen, a fanoušci na Ultra Music Festivalu v Miami netrpělivě čekají na hlavní hvězdu festivalu. Před začátkem představení ještě nikdo netuší, o koho půjde. Pódium se rozzáří a publikum exploduje. Swedish House Mafia jsou zpět!

Po senzačním vystoupení v Miami mnozí tvrdili, že se jednalo o ojedinělou show. Není přece možné, aby se skupina po tak dlouhé době opět dala dohromady. Jenže Swedish House Mafia opět překvapili: oznámili obrovský koncert 4. května 2019 ve Stockholmu!

Fanoušci se nyní můžou registrovat na předprodej lístků skrz oficiální stránky Swedish House Mafia. Bude to jedna z největších hudebních událostí tohoto desetiletí a všichni doufají, že tam slavné trio představí nový materiál. Koncerty Swedish House Mafia jsou vždycky plné energie a tento koncert rozhodně nebude výjimkou.

My se na něj nesmírně těšíme!

 

Zdroj: YouTube, swedishhousemafia.com, BBC Music, Instagram

Top 5 videoklipů Kimbry, která míří do Prahy

Články, které by tě mohly zajímat