Právě vysíláme

Skvělá zpráva! BILLIE EILISH přesouvá svůj pražský koncert do O₂ areny

12. června 2019 8:00
Skvělá zpráva! BILLIE EILISH přesouvá svůj pražský koncert do O₂ areny

Dobrá zpráva pro české fanoušky hudební hvězdy Billie Eilish. Díky velkému zájmu se teprve sedmnáctiletá zpěvačka rozhodla přesunout svůj pražský koncert z Fora Karlín do O2 areny. Ti, kterým se nepodařilo sehnat lístky, tedy ještě stále mají šanci!

Billie zavítá do České republiky 20. srpna. Původně měla mladá autorka několika hitů vystoupit ve Foru Karlín, ale díky enormnímu zájmu a produkčním záležitostem byla nyní její show přesunuta do O2 areny. Americká interpretka chce prý totiž svým fanouškům předvést co nejlepší hudební zážitek plný audiovizuálních prvků.

Vstupenky v cenách od 1 090 do 1 490 korun budou v prodeji od 13. června od 10:00 hodin v síti TicketPortal. Původní zakoupené lístky do Fora Karlín však stále platí a není nutné je vyměňovat.

Billie je dcera herečky Maggie Baird a herce Patricka O’Connella. Hudbě se věnuje od jedenácti let, kdy začala zpívat ve sboru. V březnu tohoto roku vydala svérázná zpěvačka album When We All Fall To Sleep, Where Do We Go? Deska zaznamenala ohromný úspěch a obsadila první místo hitparád patnácti zemí světa. Rovněž se stala druhou komerčně nejúspěšnější deskou tohoto roku hned v prvním týdnu prodeje.

 

Zdroj: YouTube

Články, které by tě mohly zajímat