Právě vysíláme

Slavná zpěvačka byla tři dny off-line, prohlásili ji za mrtvou

7. února 2021 9:10
Slavná zpěvačka byla tři dny off-line, prohlásili ji za mrtvou

Internet vládne světu. Zpěvačka Bebe Rexha si podobně jako spousta jejích kolegů rozhodla dát pár dní pauzu od sociálních sítích. Jaké pak bylo její překvapení, když si otevřela Twitter a zjistila, že ji fanoušci pohřbili zaživa.

Pouhé tři dny stačily k tomu, aby fanoušci americkou zpěvačku Bebe Rexhu prohlásili za mrtvou. Interpretka hitu Meant To Be, který má na YouTube téměř miliardu zhlédnutí, se přitom pouhých 72 hodin nepřihlásila k sociálním sítím. Když si je pak otevřela, nestačila se divit.

Pod svým jménem našla na Twitteru stovky kondolencí směřující jejím rodičům. Jeden z tweetů dokonce uvedl, že se zprávou o úmrtí zpěvačky přišla stanice CNN, a dohledatelné bylo také falešné prohlášení o smrti hudebnice, které měla údajně vydat její rodina.

„Byla jsem off-line jen tři dny a rozhodně nejsem mrtvá, ale vážně jsem měla zemřít na předávkování drogami?,“ tweetla Rexha, jakmile se ke zprávě dostala. K popisku pak přidala screenshot z Google vyhledávače, ve kterém se jí po napsání jejího jména objevilo mezi nejčastěji hledanými přívlastky právě slovo „mrtvá“.

„OMG, Bože, k čertu, tohle je tak zvrácené,“ pokračovala zpěvačka, která si nakonec ze své „smrti“ udělala srandu. „Jsem duch. Tweetuju z mé skříně v ložnici. Uuu,“ napsala.

Zdroj: Billboard, Instagram

Články, které by tě mohly zajímat