Právě vysíláme

Slavného rappera zatkla policie, podezřívá ho z domácího násilí

17. října 2021 8:10
Slavného rappera zatkla policie, podezřívá ho z domácího násilí

Rappera Tygu zatkla policie. Přihlásit se na ni měl sám, když ho bývalá přítelkyně obvinila z domácího násilí. Po zaplacení kauce padesáti tisíc dolarů ho policie propustila, vyšetřovat ho bude na svobodě.

Rapper Tyga se na policii dostavil v úterý 12. října 2021 poté, co ho ex-přítelkyně Camaryn Swanson obvinila z psychického i fyzického násilí. „Už to nebudu více skrývat,“ napsala a na svých sociálních sítích zároveň sdílela fotografie svých zranění včetně roztrhlého obočí.

K incidentu mezi Swanson a Tygem mělo dojít v pondělí v brzkých ranních hodinách u rappera doma. Zprávy o tom, že se u něj objevila bez pozvání, vyvrátila jeho bývalá přítelkyně screeny z jejich konverzace. Podle nich pro ni Tyga poslal auto. „Neukázala jsem se u něj jen tak a nekřičela jsem na něj. Když jsem se pokoušela odejít, fyzicky mě obtěžoval a odmítl mě několik hodin pustit ven,“ uvedla Swanson.

Policii Swanson zavolala okamžitě poté, co se dostala z jeho domu. Ve zprávě z výslechu stojí, že měla na těle viditelné známky násilí.

Dvojice spolu začala randit na začátku letošního roku. Podle Page Six byla Swanson dokonce viděna v červenci při dvou příležitostech se zásnubním prstenem. Kdy k rozchodu došlo, není jasné. Tyga dříve chodil například s Kylie Jenner nebo Blac Chynou. Veřejnost ho zná zejména díky hitu Juicy.

Články, které by tě mohly zajímat