Právě vysíláme

Slovenská zpěvačka Karin Ann a Ben Cristovao vydali společný singl

10. listopadu 2020 8:10
Slovenská zpěvačka Karin Ann a Ben Cristovao vydali společný singl

Slovenské zpěvačce s českými kořeny Karin Ann se s prvním singlem 3 AM podařilo rozvířit hudební vody. Nyní Karin Ann představila písničku v češtině, ve které hostuje Ben Cristovao. Skladbu Hloupej svět doprovází videoklip zasazený do postapokalyptického světa.

„Původní text jsem napsala v angličtině. Vyprávěl o dvou lidech, kteří spolu byli v minulém životě šťastní, ale v tomto jim to kvůli současným problémům nefunguje. A to i přesto, že vědí, že jejich vztah by se v jiné době ubíral zcela jiným směrem,“ popisuje Karin Ann, která písničku společně se zpěvákem a textařem Vojtou Drahokoupilem nakonec přeložila do češtiny a nabídnula v ní hostování Benovi Cristovao.

Bena mi ke spolupráci doporučil producent Tomi Popovič. Mně se ta idea od začátku líbila, protože je mi jeho tvorba sympatická a máme mimo hudbu i další společná témata, jakými jsou veganství nebo práva zvířat,“ dodává.

To ostatně zaujalo na Karin i Bena Cristovao„Je ve svém věku jinde než většina jejích vrstevnic. Máme podobný pohled na to, co je se světem špatně a oba jsme ve snaze to tu dělat lepší začali u sebe samých. Proto mě tahle spolupráce s ní baví,“ prozradil Cristovao.

Děj videoklipu Hloupej svět režisér Michal Kunes Kováč zasadil do postapokalyptického světa. Hlavní hrdinové – muž a žena se snaží v katastrofickém světě najít něco pozitivního a narazí na pár, který byl šťastný, ale raději zemřel spolu, než aby žil odděleně. „Díky tomuto zážitku se nakonec hlavní hrdinové rozhodnou žít spolu, i když jim doba nepřeje,“ dodává Karin Ann.

Zdroj: Brainzone

Články, které by tě mohly zajímat