Právě vysíláme

Slovenští IMT Smile mají venku další singl a videoklip z úspěšného alba

6. října 2021 12:06
Slovenští IMT Smile mají venku další singl a videoklip z úspěšného alba

IMT Smile vydávají další singl z úspěšného alba Srdce, rozum, boulevard, společně s videoklipem ke skladbě Tu alebo tam.

Skupina IMT Smile absolvovala během koncertního léta několik desítek koncertů, kde si jejich koncert užily tisícovky fanoušků. V různých městech Slovenska, ale i Čech tak odehráli nejen svoje největší hity, ale i skladby z aktuálního alba Srdce, rozum, boulevard, které už fanoušci přijali za své. „Přicházíme v pořadí se sedmým  singlem z tohoto alba. Je to pomalejší skladba Tu. Je to píseň, co má pokojnou, pohodovou atmosféru, až romantickou. Trochu zpomalit, v létě jsme byli každý víkend v jiném městě, hráli jsme i 2 koncerty na jednom místě, aby jsme se tak mohli uspokojit naše posluchače a poděkovat jim za přízeň,“ konstatuje Ivan Tásler.

Videoklip obsahuje záběry, které natočil Tomáš Slávik spolu s dalšími členy kapely, Miro Táslerem a Ivanem Kormaňákem. Na malou chvíli se v něm objeví i autor textu Vlado Krausz, který jen před pár dny získal cenu SOZA jako textař nejhranějších slovenských děl, stejně jako Ivan Tásler jako skladatel nejhranějších slovenských děl, a společně stojí i za Tu alebo tam.

Články, které by tě mohly zajímat