Právě vysíláme

Slza spojila síly s Monikou Bagárovou. V Červánkách zpívají o letním románku

11. října 2021 8:10
Slza spojila síly s Monikou Bagárovou. V Červánkách zpívají o letním románku

Kapela Slza spojila síly se zpěvačkou a porotkyní SuperStar Monikou Bagárovou. Hudebníci vydávají duet Červánky, ve kterém zpívají o letních románcích. Videoklip natáčeli na jižní Moravě.

S příchodem podzimu vydává kapela Slza song, kterým vzpomíná na uplynulé léto. Jmenuje se Červánky a pojednává o příběhu dvou lidí, kteří se potkali během prázdnin a nechtějí, aby skončily. „Možná románek přečká i zimní mrazy a bude z něj něco víc, anebo skončí spolu s létem a zůstanou jen krásný vzpomínky,“ popsala kapela na svém Instagramu.

Jak zpěvák Petr Lexa uvedl pro Primu, Červánkami tak trochu vzpomíná na své mládí. „Každé léto jsem jel na čtrnáct dní na letní tábor a vždycky jsem si tam našel nějakou holku, do které jsem se zamiloval. Potom jsme si psali dopisy. A to se každý rok opakovalo,“ prozradil.

Na písni spolupracovala SlzaMonikou Bagárovou, která v minulosti spolupracovala například s Janem Bendigem, Benem Cristovao nebo Markétou Konvičkovou. Videoklip zpěváci natáčeli na jižní Moravě, konkrétně ve vinařství Obelisk. O režii a kameru se postaral Radim Věžník.

Články, které by tě mohly zajímat