Právě vysíláme

SNOOP DOGG feat. WIZ KHALIFA & BRUNO MARS – Young, Wild & Free

30. ledna 2012 22:52
SNOOP DOGG feat. WIZ KHALIFA & BRUNO MARS – Young, Wild & Free

NOVINKA EVROPY 2

album: Original Soundtrack „Mac & Devin Go To High School“

oficiální webové stránky: www.snoopdogg.com

Facebook: www.facebook.com/snoopdogg

MySpace: www.myspace.com/snoopdogg

Young, Wild & FreeMac & Devin Go To High School

Asi dva největší konzumenti marihuany v USA (ne-li na světě) Snoop Dogg a Wiz Khalifa se již před časem rozhodli, že vydají společný film a nahrají k němu soundtrack. Film se bude jmenovat Mac & Devin Go To High School.

Vzhledem k tomu, že v říjnu 2011 oslavil Snoop Dogg čtyřicítku, už ho nelze za tak velkého mladíka považovat. Přesto je to ale on, kdo se stal součástí songu „Young, Wild & Free“.

O jeho dvou spolupachatelích se to už jistě konstatovat dá, přičemž za tu nejdivočejší třetinu lze označit Wiz Khalifu. Ve filmové novince, ke které se song vztahuje, bude hrát Snoop Dogg o 15 let staršího parťáka právě Wizovi.

Děj filmu se odehrává v jedné z losangeleských středních škol a Wiz Khalifa v něm hraje jednoho z jejích studentů. Jak už bývá častým tématem podobných snímků, úplně si neví rady se životem a tak je třeba, aby se setkal s někým, kdo mu řekne, jak by tak v těch sedmnácti měl život vypadat. Tím nebude nikdo jiný, než životem protřelý Snoop Dogg, který narozdíl od předešlého už má s filmováním víc než bohaté zkušenosti, takže jistě mohl Wizovi radit i v téhle oblasti.

Při nahrávání soundtracku určitě věděli oba co a jak, pro jistotu si ale pozvali pár známých tváří. Jsou jimi třeba Bruno Mars, kterého většina z vás asi slyšela ve zmíněném pilotním songu, či Mike Posner známý např. díky singlu „Cooler Than Me“.

Ještě před vydáním soundtracku, který asi nejvíce potěší právě jedince středoškolského věku, rozjeli oba protagonisté menší tour, aby své fanoušky s tímhle počinem lépe seznámili. Odstartovala už počátkem prosince a vrcholí kde jinde než v Los Angeles.

Mac a Devin vyrazí na střední do českých kin snad během tohoto roku. V klipu se objevují právě i záběry z filmu.

SNOOP DOGG feat. WIZ KHALIFA & BRUNO MARS – Young, Wild & Free

Wa5B22KAkEk

Články, které by tě mohly zajímat