Právě vysíláme

Snoop Dogg se marihuany nevzdal. Jeho prohlášení bylo jen reklamní tah

22. listopadu 2023 15:52
Snoop Dogg se marihuany nevzdal. Jeho prohlášení bylo jen reklamní tah

Tomu se říká marketing! Rapper Snoop Dogg nedávno veřejně oznámil, že končí s marihuanou a fanoušky tím značně překvapil. Jak se ovšem ukázalo, není to pravda a pouze školo o reklamní kampaň.

„Po dlouhém zvažování a rozhovoru s rodinou jsem se rozhodl přestat kouřit,“ uvedl Snoop Dogg, vlastním jménem Calvin Broadus, na instagramu, kde ho sleduje 82,5 milionu lidí. „Prosím respektujte mé soukromí,“ dodal na instagramu a fandové zůstali překvapeni. Snoop Dogg byl totiž vždy s užíváním marihuany velmi spjatý.

Nyní se ovšem ukázalo, že je všechno jinak. Prohlášení bylo totiž pouze součástí reklamní kampaně na grily a krby bez kouře a Snoop se THC jen tak nevzdá.

Ačkoliv šlo o povedený a předem připravený marketingový tah, ne všem fanouškům se zamlouvá. Někteří jsou jím přímo zklamáni. „Tohle je za mě příliš. Mohl jsi být dobrým vzorem pro ty, kteří tě vidí jako ikonu a spolu s tebou by se chtěli vzdát marihuany, ale opět je to jenom o penězích. Jak jinak. Nechci ani vědět, kolik jsi za takovou reklamu dostal,“ stojí například v jednom z kritických komentářů. Někteří fandové se však na rappera rozhodně nezlobí. Jeden z nich například uvedl, že kvůli nedávném prohlášení opravdu s marihuanou skoncoval a vlastně se mu moc ulevilo.

Články, které by tě mohly zajímat