Právě vysíláme

Snová žádost o ruku. Demi Lovato s přítelem odhalili detaily svého zasnoubení

12. března 2024 8:10
Snová žádost o ruku. Demi Lovato s přítelem odhalili detaily svého zasnoubení

Demi Lovato se v prosinci zasnoubila s muzikantem Jordanem Lutesem. Žádost o ruku proběhla velmi romanticky, detaily si ale až doposud dvojice nechávala pro sebe. Nyní fanoušky přeci jen nechala nahlédnout do svého soukromí.

Demi Lovato a Jordan Lutes spolu randí už více než dva roky. Seznámili se při nahrávání osmého studiového alba zpěvačky, kdy jí muzikant pomohl s několika texty. Od té doby jsou nerozluční. Pojí je nejen láska k hudbě, ale i spousta jiných zájmů. Zdá se tak, že Lovato po šíleném vztahu s Maxem Ehrichem konečně našla své štěstí.

V prosinci minulého roku ji Lutes požádal o ruku. Připravil si pro zpěvačku romantický večer, jehož součástí byly i rodiny obou snoubenců. Chodbu v domě zasypal okvětními plátky růží, po stranách rozsvítil svíčky a ke stropu pověsil několik desítek motýlů. Doprostřed ní pak postavil židli s kytarou.

Nyní Jutes, jak si Jordan Lutes nechává přezdívat, zveřejnil song, který ten večer Lovato zahrál. Zakončuje ho otázka „vezmeš si mě?“, na kterou zpěvačka nemohla odpovědět jinak než kladně.

Ačkoliv Lutes tíhne spíše k rocku, song je krásnou baladou, která interpretku bezesporu rozplakala. „Nebyl jsem to já, dokud jsem Tě nenašel / nedokážu si teď představit svůj život bez Tebe / možná nejsem tak silný, jak si myslíš / ale jedno vím jistě / budu tvým domovem, stejně jako Ty jsi jím pro mě,“ zaznívá v refrénu.

„Určitě je to nejosobnější song, který jsem kdy napsal. Muzika mi vždycky pomáhala vyjádřit své pocity. Lásku svého života jsem potkal v nahrávacím studiu, jak jinak jsem ji tedy mohl požádat o ruku než písní? Nikdy jsem neplánoval song nahrát nebo ho vydat, ale ona to chtěla, takže tady ho máte. Nejsem dobrý kytarista. Po týdnech zkoušení se mi ale podařilo najít ty správné akordy a když byla několik týdnů pryč, napsal jsem tuhle píseň a neustále si ji trénoval. Byl jsem strašně nervózní, když nadešla ta chvíle a já ji měl pro ni zahrát. Myslel jsem, že se zhroutím. Ale zvládl jsem to a ona řekla ‚ano‘. Miluju Tě, Demi, a nemůžu se dočkat, až si Tě vezmu,“ napsal dojemný vzkaz zpěvačce Lutes.

O detailech svatby dvojice mlčí. Přípravy jsou ale již určitě v plném proudu a věříme, že ještě letos bude z Lovato vdaná paní.

Články, které by tě mohly zajímat