Právě vysíláme

Snový job fanoušků Harryho Stylese. Jeho rodné město hledá průvodce

4. dubna 2024 8:10
Snový job fanoušků Harryho Stylese. Jeho rodné město hledá průvodce

Rodné město Harryho Stylese je čím dál populárnější. Zamíří do něj tisícovky fanoušků zpěváka ročně, což je při velikosti Holmes Chapel, které čítá necelých sedm tisíců obyvatel, už znát. Zástupci města se proto rozhodli najmout průvodce. A hledají je v řadách příznivců Stylese.

Harry Styles pochází z Holmes Chapel na severovýchodě Anglie. Městečko, které ještě donedávna žilo docela klidným životem, po úspěchu zpěváka výrazně ožilo. Ročně ho navštíví několik tisícovek jeho fanoušků. Už v minulosti vznikla jakási stezka, která je dlouhá dva kilometry, a provede zájemce po místech, které má Styles rád.

Město chce však fanouškům nyní nabídnout mnohem více. Jeho zástupci se rozhodli najmout brigádníky z řad teenagerů, kteří by po rodném místě zpěváka zájemce provázeli. Vzali by je například do pekárny, kde Styles pracoval, nebo do čínské restaurace, kam vzal Taylor Swift, když spolu randili. Dále se příznivci hudebníka podívají do jeho školy, turné pak skončí na vlakovém nádraží v místě, kde Harry dostal svůj první polibek.

„Rádi bychom, aby turné po Holmes Chapel probíhala vždy v sobotu v červnu a během prázdnin a v září po celý víkend,“ uvedl zástupce města Peter Whiers, který zároveň dodal, že o práci budou moci požádat fanoušci zpěváka starší šestnácti let.

Dům Harryho Stylese v Holmes Chapel

Články, které by tě mohly zajímat