Právě vysíláme

Sofian Medjmedj se chystá pokořit další metu, oznámil koncert ve Foru Karlín

29. listopadu 2023 11:28
Sofian Medjmedj se chystá pokořit další metu, oznámil koncert ve Foru Karlín

Zpěvák a songwriter Sofian Medjmedj není na hudební scéně žádným nováčkem, za dobu svého pětiletého působení si vybudoval respekt a silnou fanouškovskou základnu. Po dvou vyprodaných klubových koncertech v pražském Roxy, kde pokřtil své druhé album PROJECT | 23, se chystá pokořit další metu. Příští rok odehraje v pátek 22. listopadu svůj historicky největší koncert v pražském Foru Karlín.

Jméno Sofian Medjmedj rezonuje napříč hudební scénou. Kariéra talentovaného umělce se výrazně posouvá, což ukazují rostoucí čísla na streamovacích platformách, ale i návštěvnost koncertů. Zpěvák se svou kapelou čelí dalšímu kroku, kdy se přesune do větších koncertních prostor, a to do pražského Fora Karlín. Na vizuální stránce a celkové podobě koncertu se pracuje, ale už teď je jasné, že půjde o velký zážitek.

„Byl jsem neskutečně šťastnej, když se nám podařilo loni vyprodat pražský koncert v Roxy, letos ho zahrajeme hned dvakrát. Jsem vděčnej za své fans, přijde mi, že každým koncertem je to silnější a silnější. Energie a láska, kterou si předáváme, je doslova nepopsatelná. Díky, že můžu dělat, co mě nejvíce naplňuje a jsem rád, že lidi mojí hudbu poslouchají. Příští rok hrajem naši zatím největší show, ve Foru Karlín. Další neskutečnej step na naší cestě. Obří step, kterej jsem si už na základce vysnil. Forum, slibuju hell. Těším se na vás,“ láká Sofian Medjmedj.

 

Články, které by tě mohly zajímat