Právě vysíláme

Sofian Medjmedj vydává druhou desku, hostují na ní Ewa Farna, Mirai Navrátil i Ben Cristovao

24. října 2023 13:08
Sofian Medjmedj vydává druhou desku, hostují na ní Ewa Farna, Mirai Navrátil i Ben Cristovao

Sofian Medjmedj vydává druhé album Project 23. Překvapuje žánrovou pestrostí a různorodým výběrem hostů. Sofian se spojil se zpěváky Miraiem Navrátilem, Adamem Mišíkem, ale i rappery Hasanem či Blakem. Překvapením pro fanoušky bude společná skladba s Ewou Farnou a Benem Cristovao nebo vzkaz od jeho maminky.

Album, za jehož texty stojí především sám Sofian, obsahuje celkem dvanáct rozmanitých skladeb. Nabízí současný sound, který vznikl ve spolupráci hned s několika talentovanými producenty – Reginald, Enthic, Lukáš Chromek, Under My Pillow a kytarista Sofianovy kapely David Kandler. Oproti debutu z roku 2021, který se jmenoval jednoduše 19, je Project 23 mnohem pozitivnější. Baladicky laděné písně z minulé desky nahradily tracky s rapovým nádechem nebo energicky vajbujícími melodiemi.

„Původně jsem měl v plánu vydat EP jako projekt o čtyřech singlech různých žánrů s různými hosty. Nakonec nás všechny proces a vytváření EP natolik bavil, že z původních čtyř tracků jich vzniklo dvanáct. A deska byla na světě. Najdete na ni i písničky ze šuplíku, které jsou čtyři roky staré. Z dob, kdy tohle všechno kolem mně, bylo na začátku. Je plná různých emocí, žánrů a skvělých featů. Doufám, že si lidi její poslech užijou a předá jim přesně ty emoce, které cítím já,“ láká Sofian Medjmedj.

Na desce se objevují již vydané úspěšné featy jako letní hit Slzy s Benem Cristovao (téměř 4 miliony zhlédnutí na YouTube a téměř 6 milionů streamů na Spotify), Mary Jane s hostujícím Adamem Mišíkem, rappová novinka OMGBlakem, ale i několik dosud nevydaných skladeb. Díky Sofianovi se v písni Wassup spojila i královna popu Ewa Farna a úspěšný Ben Cristovao.

Jak se patří k uvedení nového počinu, Sofian již vyrazil na koncertní turné po ČR a desku představuje také živě. Aktuální koncerty prezentuje na svých sociálních sítích. Vstupenky jsou již v prodeji a je možné je zakoupit zde.

Články, které by tě mohly zajímat