Právě vysíláme

Sofiana Medjmedje čeká největší samostatný koncert. Zve na něj videoklipem k energickému Prázdnu

21. června 2022 8:10
Sofiana Medjmedje čeká největší samostatný koncert. Zve na něj videoklipem k energickému Prázdnu

Sofian Medjmedj se stal Objevem roku Evropy 2 za rok 2021. Aktuálně představuje novinku Prázdno, na níž se hudebně podílel producent Enthic, na feat si pak zpěvák pozval Steina27. „Hned, jak jsem slyšel kytary k tomuhle tracku, věděl jsem, že to je další věc, kterou chci stoprocentně vydat,“ uvedl zpěvák.

Sofian Medjmedj vydává energický singl Prázdno, který posluchače pohltí svým drivem a moderním soundem. „Svižná písnička, v který jsem už od začátku slyšel hlas Steina27,“ vysvětlil zpěvák, proč si právě rappera do tracku pozval. „Feat jsme spolu měli rozjednaný dlouho a jsem rád, že naběhl zrovna na tenhle track. Myslím si, že si to sedlo,“ dodává Medjmedj.

Na videoklipu spolupracoval hudebník s Nicolasem Ullmannem a jeho Butterfly Kids. Dohromady dali vizuál se sexy vibem a dávkou smyslnosti, spontánnosti, divokosti i drzosti.

Spolu s jeho vydáním Medjmedj oznámil svou doposud největší klubovou show, která se uskuteční 12. října v pražském Roxy. „O tom, zahrát si svůj vlastní koncert v Roxy jsem snil už od začátku, co jsem začal dělat hudbu. Dokonce jsem se v období základky jezdil jen koukat před tenhle klub a nasávat atmosféru. Nechám tu úplně všechno. Project Roxy is here… Let’s gooo,“ láká Sofian.

Články, které by tě mohly zajímat