Právě vysíláme

Sophie Turner vyvedla nového přítele, jen tři měsíce po oznámení rozvodu s Joe Jonasem

12. prosince 2023 9:10
Sophie Turner vyvedla nového přítele, jen tři měsíce po oznámení rozvodu s Joe Jonasem

Sophie Turner nelenila a jen tři měsíce po oznámení rozvodu s Joe Jonasem si vyšla ruku v ruce ven s novým přítelem. Je jím nejžádanější britský mládenec Peregrine Pearson, který se rovněž s bývalou partnerkou rozešel teprve před několika týdny.

Sophie TurnerPeregrinem Pearsonem zachytili pozorní fanoušci při polibku v Paříži už na počátku listopadu, tedy dva měsíce od rozchodu herečky s Joem Jonasem, s nímž má dvě dcery. Aktuálně už brzy bývalí manželé řeší, jak se v budoucnu podělí o jejich péči. Podle všeho se měli dohodnout na střídavé. Letošní Vánoce stráví děti s Turner, naopak během Díkuvzdání je měl u sebe Jonas.

Rozvod dvojice mnohé šokoval, navenek se jejich vztah zdál idylický. Pouhé tři týdny předtím, co se dostaly do médií rozvodové papíry, byli JonasTurner zachyceni v zákulisí otevíracího koncertu turné Jonas Brothers, kteří v roce 2024 dorazí také do České republiky, v New Yorku.

Stejně jako Turner je i Peregrine Pearson krátce po rozchodu. Jde o devětadvacetiletého aristokrata, o němž se v zahraničních médiích často mluví jako o nejžádanějším britském mládenci. Jeho předkem byl Samuel Pearson, který v 19. století založil vydavatelskou společnost, otec pak pracoval ve filmovém průmyslu. V roce 1968 například produkoval dokument Rolling Stones.

Sám Pearson má titul z univerzity v západním Londýně, kde studoval byznys, management a marketing. Jeho jmění momentálně činí zhruba 270 milionů dolarů.

Články, které by tě mohly zajímat