Právě vysíláme

SOUNDTRACKY Evropy 2 tě naladí na tu nejlepší filmovou vlnu!

19. ledna 2018 15:30
SOUNDTRACKY Evropy 2 tě naladí na tu nejlepší filmovou vlnu!

A.R. Rahman, The Pussycat Dolls – Jai Ho (You Are My Destiny) ft. Nicole Scherzinger Jai Ho je píseň dívčí skupiny The Pussycat Doll a zpěváka A.R. Rahmana. Vznikla v roce 2009 a byla součástí filmu Milionář z Chatrče. Jedná se o velmi úspěšný hit. Na americkém Billboard Hot 100 se píseň debutovala na čísle 100. Hned […]

A.R. Rahman, The Pussycat Dolls – Jai Ho (You Are My Destiny) ft. Nicole Scherzinger

Jai Ho je píseň dívčí skupiny The Pussycat Doll a zpěváka A.R. Rahmana. Vznikla v roce 2009 a byla součástí filmu Milionář z Chatrče. Jedná se o velmi úspěšný hit. Na americkém Billboard Hot 100 se píseň debutovala na čísle 100. Hned následující týden se však vyšvihla na patnáctou příčku.

 

Lilly Allen – Smile

Smile je debutový singl britské nahrávací umělkyně Lily Allen z jejího prvního alba Alright, Still, které vyšlo v roce 2006. Song se rovněž objevil v populárním seriálu Teorie velkého třesku. Známá melodie byla však slyšet pouze v pilotním dílu.

 

Morcheeba – Over and Over

Hudební skupina Morcheeba vznikla v roce 1995 v Londýně. Současní členové jsou Paul Godfrey
Ross Godfrey a Skye Edwards. Kapela hraje alternativní rock, electronik a trip hop. Single Over and Over se objevil v českém filmu Samotáři, který měl premiéru v roce 2000.

 

Adam Mišík feat. Celeste Buckingham – One Life

Adam Mišík se minulý rok spojil s Celeste Buckingham, aby s pohlednou zpěvačkou natočil singl One Life. Píseň se objevila v české komedii Bajkeři, ve které si Adam zahrál jednu z hlavních rolí. Ve filmu, jenž měl premiéru v létě 2017, se objevila i Celeste.

 

Little Mix – Wings

Wings je song od britské dívčí skupiny nazvané Little Mix. Členky jsou Perrie Edwards, Jesy Nelson, Leigh-Anne Pinnock, Jade Thirlwall. Skupina je známá od té doby, co vyhrála britskou verzi oblíbené soutěže X – Factor v roce 2011. Single Wings je součástí debutového alba DNA a v britské hitparádě skončil na prvním místě. Píseň rovněž zazněla ve filmu Výdejna zavazadel.

 

Zdroj: YouTube

Články, které by tě mohly zajímat