Právě vysíláme

Špatná zpráva pro milovníky festivalů: AERODROME letos nebude!

2. února 2019 8:00
Špatná zpráva pro milovníky festivalů: AERODROME letos nebude!

Pokud jste se těšili, že v létě znovu zamíříte na Aerodrome, máme pro vás bohužel smutnou zprávu. Festival letos nebude!

Pořadateli akce se nepodařilo sehnat dostatečně atraktivní vystupující, a hodlá se proto soustředit na přípravu dalšího ročníku. Na zrušení festivalu upozornil web E15.cz.

Majitel festivalu Igor Rattaj chce, aby byl Aerodrome festivalem výjimečnosti. „Pro letošek jsem chtěl něco menšího, klidně na jeden den, ale s hvězdou, která tu ještě nebyla. To se nepovedlo zařídit a dělat festival jen proto, aby se konal další ročník, nechci,“ vysvětlil Rattaj. Dodal, že se raději připraví na příští rok.

Hlavními hvězdami loňského ročníku, který se konal v Panenském Týnci na Lounsku, byly kapely Nine Inch Nails a Limp Bizkit. První den festival navzdory nepříznivému počasí navštívilo 15 000 diváků. V dalších dvou dnech jejich počet vzrostl na 20 000.

První čtyři ročníky festivalu Aerodrome se konaly na různých místech v Praze, loni se přestěhoval na letiště v Panenském Týnci. Změnu místa pořadatelé zdůvodnili tím, že program nebude limitován vyhláškou nočního klidu, a může se tak konat až do časných ranních hodin, a zároveň návštěvníkům umožní kempování v areálu festivalu.

Zdroj: ČTK

Jak dnes vypadá nejslavnější fanoušek Britney Spears?

Články, které by tě mohly zajímat