Právě vysíláme

SPICE GIRLS vyrazí na turné pouze ve čtyřech! Která ze zpěvaček dala skupině košem?

7. listopadu 2018 11:10
SPICE GIRLS vyrazí na turné pouze ve čtyřech! Která ze zpěvaček dala skupině košem?

Bude to comeback roku! Legendární skupina Spice Girls se dala opět dohromady a vyráží na turné. Kompletní sestavy se však fanoušci nedočkají. Jenda ze zpěvaček se rozhodla nabídku odmítnout a po boku svých kolegyň se na pódiu neobjeví.

Victorii Beckham nabídka nejspíš nepřišla dostatečně lukrativní, a proto se turné nezúčastní. Melanie Chisholm, Emma Bunton, Melanie Brown a Geri Horner se tak budou muset obejít bez své „Posh“.

Skupina zprávu o připravovaném turné, jenž se bude konat v létě příštího roku, oznámila na sociálních sítích. Svou neúčast později Victoria zveřejnila na Instagramu. „Nevyjedu s holkami na turné, ale být členkou Spice Girls byla nesmírně důležitá kapitola mého života. Svým kamarádkám přeji na turné, které startuje příští rok, hodně lásky a zábavy. Vím, že předvedou úžasnou show a původní i noví fanoušci si ji opravdu užijí,“ napsala v současnosti úspěšná módní návrhářka.

Je otázkou, jak zbylé členky skupiny tuto zprávu vzaly. Ačkoliv se na veřejnosti tváří, že je vše v pořádku, je jasné, že rozhodnutí jejich bývalé kolegyně je přeci jen trochu namíchlo. Mel B si například si do Victorie rýpla v minulém týdnu, kdy se při příležitosti halloweenských oslav převlékla právě za Posh a v ruce pak držela ceduli s nápisem: „Já na turné nejedu“.

Zdroj: Mirror

Michael Jackson stále nejvíc vydělává

Články, které by tě mohly zajímat