Právě vysíláme

SPOTIFY v ohrožení! Dotahuje jej APPLE MUSIC

24. června 2018 11:10
SPOTIFY v ohrožení! Dotahuje jej APPLE MUSIC

Síť Spotify delší dobu obsazuje pozici nejpopulárnějšího streamovacího portálu na světě. Jenže její nadvláda může brzy skončit. Konkurent z Appleu ji totiž začíná pěkně šlapat na paty!

Zdá se, že streamovací portál Spotify nemá tak našlápnuto, jak se původně čekalo. Konkurenti z Apple Music totiž zveřejnili aktuální počet předplatitelů a čísla vás určitě překvapí! Portál Apple Music teď využívá 38 milionů lidí, což představuje růst 2 milionů předplatitelů za poslední měsíc. V Česku navíc boduje streamovací server Youradio, který nabízí unikátní platformu streamování hudby se zaměřením na váš osobní vkus.

ČTĚTE TAKÉ: TAYLOR SWIFT vs. Apple

Je nutné podotknout, že rozdíly ve výsledcích Apple Music, Spotify a Youradio jsou stále markantní. Spotify se dnes chlubí 71 miliony předplatitely. Její verzi zdarma navíc využívá 80 milion uživatelů. Youradio taky nabízí zdarma verzi jako jediná výrazná česká streamovací služba a její popularita mezi Čechy nadále roste. Apple Music zatím verzi zdarma nenabízí. Změní tento postup v brzké budoucnosti? Představí letos nějakou chytrou novinku, která přesvědčí početnější uživatele Spotify či rostoucí počet uživatelů Youradia? Nechme se překvapit!

Zdroj: Reuters, Apple Music, Youradio.cz

Články, které by tě mohly zajímat