Právě vysíláme

Stará láska nerezaví. Camila Cabello a Shawn Mendes spolu opět randí

29. května 2023 15:42
Stará láska nerezaví. Camila Cabello a Shawn Mendes spolu opět randí

Zdá se, že za vášnivými polibky na festivalu Coachella nestálo jen chvilkové vzplanutí. Shawn Mendes a Camila Cabello i nadále tráví volný čas společně a ačkoliv to zatím oficiálně nepotvrdili, jsou opět ve vztahu. Nebo k tomu minimálně směřují.

Shawn Mendes a Camila Cabello se v listopadu 2021 po dvou letech randění rozešli. Pro fanoušky byla zpráva o konci jejich vztahu šokem, ještě pár dní před oznámením byla dvojice viděna v těsném objetí v Los Angeles. Mnozí si proto dlouho mysleli, že jde jen o chvilkový rozmar a pár se dá co nevidět zase dohromady. Ale nestalo se tak. Zpěvačka začala randit s Austinem Kevitchem a u Mendese se spekulovalo o vztahu s o třicet let starší chiropraktičkou.

Když se proto před několika týdny objevili CabelloMendesem společně na festivalu Coachella, vyvolali obrovské pozdvižení. Ačkoliv zpěvák paparazzi na akci vyvrátil, že by se se zpěvačkou dali znovu dohromady, jejich společná randíčka v posledních dnech napovídají něčemu jinému.

Dvojice spolu tráví aktuálně čas v New Yorku, o víkendu byla viděna na koncertu Taylor Swift, která je aktuálně na šňůře Eras. CabelloMendesem se během vystoupení objímali a vyměnili si několik polibků. Ačkoliv se zatím ani jeden ke vztahu nevyjádřil, je více než jasné, že jsou bývalí partneři opět ve vztahu.

CabelloMendesem spojuje kromě jiného i láska k hudbě. Nazpívali spolu hned dva singly, I Know What You Did Last Summer a Señorita, který se stal celosvětovým hitem. Na YouTube má aktuálně přes miliardu a půl zhlédnutí.

 

Články, které by tě mohly zajímat