Právě vysíláme

Stevena Tylera obvinili ze sexuálního obtěžování, poškozené bylo sedmnáct

3. listopadu 2023 9:00
Stevena Tylera obvinili ze sexuálního obtěžování, poškozené bylo sedmnáct

Zpěváka Aerosmith Stevena Tylera obvinila Jeanne Bellino ze sexuálního obtěžování. Dojít k němu mělo v sedmdesátých letech a jí tenkrát mělo být pouhých sedmnáct let. Případem se nyní zabývá policie.

Po Tillu Lindemannovi je Steven Tyler dalším zpěvákem, který byl obviněný ze sexuálního obtěžování. V sedmdesátých letech si měl vynucovat sex na tehdy sedmnáctileté Jeanne Bellino. K incidentu mělo dojít po koncertu AerosmithNew Yorku.

Žena v té době přijela na návštěvu ke své kamarádce, která ji právě na koncert a následnou party s kapelou pozvala. V soudních dokumentech Bellino uvádí, že šli s Tylerem a jeho doprovodem po šesté avenue, když zazpívala kousek ze skladby Aerosmith. Zpěvák si měl špatně vyložit text, chytl ji kolem ramen a vešel s ní do nejbližší fotobuňky, kde ji začal drsně líbat. Opřel tehdy sedmnáctiletou dívku o stěnu buňky, a zatímco ji objímal, předstíral kopulační pohyby.

Bellino se podařilo z buňky dostat, nicméně i nadále zůstala spolu s kamarádkou a partou lidí kolem zpěváka. S nimi zamířila také do nedalekého hotelu. Na pokoji se znovu pokusil Tyler s dívkou navázat intimní kontakt. Jak Bellino vypráví, naštěstí se jí povedlo utéct. Se vším se následně měla svěřit své sestře, na policii tehdy ale nezamířila. Žena tvrdí, že utrpěla především po psychické stránce, doposud má pobírat medikamenty.

Tyler byl minulý rok souzen ze sexuálního napadení Julie Holcomb, mělo k němu dojít v roce 1973, když bylo ženě 16 let.

 

Články, které by tě mohly zajímat