Právě vysíláme

SUM 41 jsou opět ve hře. Na novou desku lákají songem Out For Blood

1. května 2019 8:00
SUM 41 jsou opět ve hře. Na novou desku lákají songem Out For Blood

Pokud máte rádi punk-rock, kanadskou kapelu Sum 41 vám jistě nemusíme představovat. Partička v čele s Dereckem Whibleym je známá po celém světě, a ačkoliv se na dlouhou dobu odmlčela, nyní je opět zpět!

Kapela působící na hudební scéně již přes dvě dekády oznámila k radosti všech fanoušků datum vydání již sedmého studiového alba Order In Decline. Deska vyjde 19. července a kapela na ni láká novým songem Out For Blood, který je zároveň úplně první písní, jenž byla veřejnosti představena po velkém comebacku Sum 41 v roce 2016.

Hudba kapely je přirovnávána k pop-punku, punk rocku a někdy dokonce i k alternativnímu punku. Texty písní měly často i politický podtext, avšak jak sám Dereck Whibley upozorňuje, nová deska nebude mít s politikou nic společného. „To poslední, co jsem chtěl udělat, byla politicky angažovaná deska. A jsem rád, že Order In Decline takové není. Samozřejmě je ale velmi složité nevěnovat pozornost tomu, co se momentálně děje všude po světě,“ řekl zpěvák, který zároveň uvedl, že dlouhá pauza kapely byla zapříčiněna i řadou osobních problémů.

Zdroj: YouTube

Články, které by tě mohly zajímat