Právě vysíláme

SuperStar 2021 zná svého vítěze. Vyhrál nadaný Adam Pavlovčin

20. prosince 2021 8:33
SuperStar 2021 zná svého vítěze. Vyhrál nadaný Adam Pavlovčin

Česko a Slovensko už znají svojí SuperStar pro rok 2021. Novu pěveckou hvězdou se stal oblíbený Adam Pavlovčin.

V neděli se uskutečnilo superfinále pěvecké soutěže SuperStar, ve kterém čtyři soutěžící předvedli své excelentní výkony. Katarína Stohrová, která v semifinále zpívala píseň od americké zpěvačky Laury Pergolizzi a v závěrečném superfinále zazpívala legendární baladu Nothing Else Matters od skupiny Metallica, skončila na čtvrtém místě, těsně před branami finále.

Nikolas Bitkovskij ve finálovém večeru zazpíval písně I Want It That Way od Backstreet Boys a Anděl od skupiny Mirai, se kterými postoupil do finále a umístil se na třetím místě. Druhou písní obohatil porotkyni Moniku Bagárovou, která hit kapely Mirai neznala.

Do závěrečného souboje se probojovali Elizabeth Kopecká a Adam PavlovčinElizabeth v závěrečném klání druhé místo zajistily skladby It Will Rain od Bruna Marse, V stínu kapradiny od Jany Kratochvílové a Stay od RihannyAdam Pavlovčin ve finále zazpíval písně Arcade od Duncana Laurence, Láska od Marcela Palondera a Skin od Rag’n’Bone Mana, které ho vynesly na nejvyšší stupeň pomyslné bedny vítězů.

Podle moderátora Evropy 2 a porotce SuperStar Leoše Mareše byl Adam největším favoritem soutěže. „Beru to jako vítezství nejen pro sebe, ale i ostatních tam venku. Strašně moc děkuju. Zůstaňte sami sebou, protože se to vyplatí. Děkuji porotě, že mě posunula až sem, ale také rodině a blízkým, kteří mi celou dobu drželi palce,“ uvedl pro TV Nova po slavnostním vyhlášení dojatá SuperStar 2021 Adam Pavlovčin.

Články, které by tě mohly zajímat