Právě vysíláme

SUPERSTAR: David byl na hranici života a smrti, nyní si přišel splnit sen!

1. března 2020 8:00
SUPERSTAR: David byl na hranici života a smrti, nyní si přišel splnit sen!

Oblíbená hudební show SuperStar už v neděli večer pokračuje třetí epizodou. Pětice porotců ve složení Leoš Mareš, Monika Bagárová, Pavol Habera, Patricie Pagáčová a Marián Čekovský budou opět rozhodovat o postupu soutěžících, kteří si přišli splnit svůj sen. Na diváky čekají nadějní a talentovaní zpěváci, ale i ti, kteří svými výkony porotu i celý národ rozesmějí nebo šokují.

Život není vždy procházkou růžovým sadem a dokáže si pro nás přichystat i pořádně tvrdé rány. Své o tom ví i sedmnáctiletý student David Jakubkovič, který se v pouhých pěti letech ocitnul na hranici života a smrti. Tehdy ho jeho rodiče v dobré víře vzali na ranč do přírody. Jenomže tento výlet se malému Davidovi málem stal osudným. V ohradě se splašil kůň a nic netušícího chlapce kopnul do hlavy. Davida okamžitě helikoptérou přepravili do nemocnice a jen díky včasnému a profesionálnímu zásahu lékařů a jeho velké životní síle David přežil.

Tato nehoda ho ale nadosmrti poznamenala tím, že má v obličeji místo kostí titanové šrouby a zároveň mu na památku toho osudného dne zůstala veliká jizva. David je ale veliký bojovník a tuto událost a své přežití bere tak, že je na světě proto, že má poslání. A tím posláním možná je být zpěvákem a rozdávat lidem svým zpěvem radost.

Dokáže se David poprat s další těžkou životní zkouškou a přesvědčí hvězdnou porotu, že má dost velký talent na to, aby se mohl stát novou česko-slovenskou hvězdou?

 

Zdroj: TV Nova

Články, které by tě mohly zajímat