Právě vysíláme

Švédská zpěvačka TOVE LO vydává nový singl Glad He’s Gone! Líbí se vám?

7. června 2019 8:10
Švédská zpěvačka TOVE LO vydává nový singl Glad He’s Gone! Líbí se vám?

Zpěvačka a držitelka ceny Grammy, Tove Lo, vydává nový singl z nové desky Sunshine Kitty. Píseň nesoucí název Glad He’s Gone popisuje období po rozchodu s přítelem. Co mu říkáte?

Písnička Glad He’s Gone je prvním singlem z připravované čtvrté desky od zpěvačky Tove Lo. Autorka hitu Habits (Stay High) popsala inspiraci k nové písničce takto: Všichni jsme asi někdy byli na obou stranách rozchodu, povzbuzovali naše kamarády, radili jim. A všichni taky víme, jak skvělý je to pocit, když se váš ,spolupachatel‘ vrátí k vám a nechá toho idiota daleko za sebou.“

Kromě talentované zpěvačky je Tove Lo i velmi nadanou hudební skladatelkou. Švédka společně s Ellie Goulding složila ikonický hit Love Me Like You Do, známý z filmu Padesát odstínů šedi. Tove Lo také během své kariéry spolupracovala se Zarou Larsson, Nickem Jonasem, Alessem a kapelou Years & Years.

Tove Lo patří mezi nejtalentovanější dnešní zpěvačky a hudební skladatelky. Dobrá zpráva pro české fanoušky je, že tuto švédskou hudební hvězdu budou moci zažít na vlastní kůži, a to už 6. srpna v Lucerna Music Baru!

Poslechněte si nový singl Glad He’s Gone níže.

Zdroj: Universal Music, YouTube, Instagram

Články, které by tě mohly zajímat