Právě vysíláme

Světová megastar ED SHEERAN prodala v Praze přes 100 000 vstupenek! Lístky zbývají už pouze na druhé vystoupení

21. ledna 2019 13:26
Světová megastar ED SHEERAN prodala v Praze přes 100 000 vstupenek! Lístky zbývají už pouze na druhé vystoupení

Nejprodávanější hudební umělec planety Ed Sheeran potvrzuje i v Praze, že jeho živé koncerty patří mezi celosvětově nejžádanější akce. Nejen, že se kvůli velkému zájmu musel přidávat druhý koncert, ale nyní prodeje obou vystoupení v pražských Letňanech překonaly magickou hranici 100 000 prodaných vstupenek. Lístky jsou nyní k dispozici už pouze na vystoupení 8. července 2019 a pořadatelé doporučují s nákupem neotálet. Předprodej vstupenek a všechny informace návštěvníci najdou na www.edsheeran.cz. Koncert pořádá agentura Charmenko CZ.

Ed Sheeran do Prahy zavítá v rámci evropského turné Divide 2019. Atraktivitu pražského koncertu zvyšuje i fakt, že nejpopulárnější světový umělec vynechá okolní státy jako Polsko nebo Slovensko. Do České republiky se umělec vrací po čtyřech letech po svojí beznadějně vyprodané tuzemské premiéře v Tipsport Aréně.

„Vzhledem k tomu, že Ed Sheeran míjí Slovensko a Polsko a v sousedním Rakousku už vyprodal oba koncerty, je druhé pražské vystoupení poslední možností vidět tohoto umělce v centrální části Evropy. Počítáme, že po vyprodání druhého koncertu v Letňanech pokoříme počet návštěvníků první trojky nejnavštěvovanějších koncertů v České republice, kam patří první vystoupení The Rolling Stones, nebo koncerty Michaela Jacksona a Pink Floyd,“ říká Lenka Muráriková z pořádající agentury Charmenko CZ.

Ed Sheeran do Prahy zavítá se třetím studiovým albem ÷ (Divide), které získalo ocenění Grammy, a dosud se jej prodalo více než 15,5 milionů kopií. Od té doby dominovalo všem světovým hudebním žebříčkům. Album ÷ přineslo světové singly jako Shape Of You (třetí nejprodávanější singl všech dob ve Velké Británii a vůbec nejčastěji streamovaná skladba na Spotify), Castle On The Hill, Galway Girl, Perfect nebo Happier a patří tak po předchozích albech + (Plus, 2011) a X (Multiply, 2014) k dalším průlomovým deskám světové hudební historie.

Na konci roku 2017 obdržel Ed Sheeran Řád britského impéria za své aktivity v oblasti hudby a charity, toto ocenění se tak řadí k dalším, které během své kariéry získal, včetně 4x Grammy, 4x Ivor Novello, 5x BRIT Awards, 6x Billboard Awards a mnoha dalších.

Informace k sekundárnímu prodeji vstupenek:

Ed Sheeran a jeho tým zaujímají nekompromisní postoj vůči komukoliv, kdo využívá neetické webové stránky nabízející sekundární prodej vstupenek. Na pražském vystoupení se v rámci turné budou využívat pouze „e-tickets“, což znamená, že kreditní nebo debetní karta nakupujícího se stanou jeho vstupenkou. Tím se zabrání překupníkům prodávat vstupenky za nadsazené ceny. Fanoušci, kteří se nakonec nebudou moci koncertu zúčastnit, budou mít možnost změnit své jméno na vstupence za administrativní poplatek uhrazený v místě nákupu.

Pořadatelé vyzývají všechny zákazníky, aby používali pouze oficiální předprodeje oznámené na adrese www.edsheeran.cz a připomínají, že společnost Viagogo.com není oficiálním prodejcem vstupenek na tento koncert. Pokud má někdo potíže související s touto nebo podobnou webovou stránkou, doporučujeme obrátit se na FanFair Alliance na adrese http://bit.ly/2sG24Er.

Oficiální událost na Facebooku: www.facebook.com/events/904848096352523

Oficiální web akce: www.edsheeran.cz

Oficiální web umělce: www.edsheeran.com

Další informace na stránkách: www.facebook.com/CharmenkoCZ

 

5 celebrit, které mají dovednosti, o jakých jste pravděpodobně dosud netušili

Články, které by tě mohly zajímat