Právě vysíláme

Tady byste rozhodně neměli chybět! Mrkněte na koncertní tipy pro rok 2020

7. ledna 2020 11:10
Tady byste rozhodně neměli chybět! Mrkněte na koncertní tipy pro rok 2020

Rok 2020 nám přinese celou řadu parádních koncertů. Na kterých událostech byste rozhodně neměli chybět?

I v roce 2020 budou mít hudební fanoušci o zábavu postaráno. Tyhle koncertní události byste si rozhodně neměli nechat ujít!

 

JAMES ARTHUR – úterý 28. ledna 2020, Forum Karlín, Praha

V roce 2012 vyhrál soutěž X Factor a do povědomí vstoupil cover verzí písně Impossible. Do Prahy se britský zpěvák vrací po pěti letech.

 

GAVIN JAMES – středa 12. února 2020, Futurum Music Bar, Praha

Známý irský zpěvák, který pochází z rodiny hudebníků, přijede poprvé do Prahy. Svou první skupinu založil v pouhých osmi letech a začal psát svoje první texty. Trvalo to několik let tvrdé dřiny, ale nyní patří James mezi nejsledovanější umělce současnosti. Tuto událost si rozhodně nenechte ujít!

 

MILKY CHANCE – středa 1. března 2020, Forum Karlín, Praha

Své první album vydali v roce 2013 a hned z něj vzešel mezinárodní hit: Stolen Dance. Nyní vystoupí opět v Česku, kde představí svůj nejnovější albový počin Mind The Moon.

 

STORMZY – středa 4. března 2020, Malá sportovní hala, Praha

Loni byl rapper Stormzy jednou z hlavních hvězd hudebního festivalu v Glastonbury, kde svým vystoupením dokázal, že rap patří mezi současné přední hudební žánry. Letos Stormzy přijede poprvé do Prahy.

 

JAMES BLUNT – pátek 6. března 2020, Tipsport Aréna, Praha

Autor světoznámých hitů si hned svým prvním albem získal obrovský komerční úspěch. Autor hitů jako You’re Beautiful nebo Wisemen přiveze do Prahy svoji novou albovou nahrávku Once Upon A Mind.

 

PENTATONIX – neděle 22. března 2020, O2 universum, Praha

Skupina, kterou tvoří pětice vokalistů, se v rámci svého jarního turné podívá i do Prahy. Jejich koncert bude nepochybně zajímavou přehlídkou toho, kolik muziky se dá udělat jen za pomocí hlasu.

 

AVRIL LAVIGNE – po 23. března 2020, Tipsport Aréna, Praha

Zpěvačku Avril Lavigne asi není třeba představovat. Kromě svých známých hitů přiveze představit i své aktuální album.

 

CÉLINE DION – čtvrtek 21. května 2020, O2 arena, Praha

Do Prahy se kanadská zpěvačka vrací po dlouhých dvanácti letech. Koncert v pražské O2 areně bude první zastávkou v rámci evropského turné, které bude čítat celkem třiatřicet zastávek.

 

LEOŠ MAREŠ – pondělí 25. května 2020 & úterý 26. května 2020, O2 arena, Praha

Moderátor Evropy 2 se po roce znovu rozhodl dobýt O2 arenu. Můžeme očekávat fenomenální show a zážitek, na který jen tak nezapomenete!

 

5 SECONDS OF SUMMER – pondělí 1. června 2020, O2 arena, Praha

Kapela, která funguje už od roku 2011, se stala jednou z nejúspěšnějších australských skupin posledních dvaceti let. Téhle partičce se podařilo pobláznit Ameriku, Evropu i Asii. Tahle show rozhodně bude stát za to!

 

BRING ME THE HORIZON – čtvrtek 4. června 2020 – A–Park – Ledárny Braník, Praha

Kapela, která si v loňském roce podmanila publikum na Rock For People, se vrací do České republiky. Skupina sice hraje skladby patřící do škatulky jako deathcore či metalcore, zároveň se jí však povedlo získat si i komerční úspěch. V Česku představí také své nové album.

 

GUN’S N ROSES – pátek 19. června 2020, Letiště Letňany, Praha

Tahle partička si bez nadsázky zaslouží statut legendární kapely. Nyní se jí znovu dočkáme v Praze. Koncert, který nepochybně patří mezi hudební svátky roku.

 

LENNY KRAVITZ – úterý 30. června 2020, O2 arena, Praha

Skladatel, multiinstrumentalista a producent vyráží na monumentální turné a zastávku chystá i v Praze. Koncerty tohoto hudebníka bývají pověstné svou energií, takže se zřejmě máme na co těšit!

 

STING – neděle 5. července 2020, Zámecký park, Slavkov u Brna

Zpěvák, skladatel, herec a aktivista prodloužil své turné s programem My Songs. V rámci něj se zastaví i v České republice. Můžeme se těšit na jeho oblíbené hity.

Články, které by tě mohly zajímat