Právě vysíláme

Tajnůstkář Pokáč. S manželkou přivítal na světě druhého syna

4. října 2022 10:47
Tajnůstkář Pokáč. S manželkou přivítal na světě druhého syna

Pokáč je dvojnásobným tatínkem. S manželkou Eliškou přivítali na světě druhého syna, kterému dali jméno Tobiáš. Druhé těhotenství dokázala dvojice stejně jako to první skvěle utajit.

Z Pokáče a jeho manželky Elišky se pomalu stávají největší tajnůstkáři na hudební scéně. Nejenže se jim dokonale povedlo zatajit první těhotenství atletky i následnou svatbu, ale světu nedali vědět ani o očekávání druhého potomka. Muzikantovo oznámení o jeho narození tak bylo pro mnohé velkým překvapením. „Tobiáš Pokorný. Vítej, teď to teprv bude jízda,“ napsal k fotografii, na které ho drží novorozené miminko za prst. Stejný snímek sdílela i Eliška Klučinová. „Tak už jsme čtyři. Tobiáš,“ okomentovala ho.

Pokáč je tak dvojnásobným tatínkem. S manželkou mají ještě syna Teodora, který se narodil v únoru minulého roku. Následně mu hudebník napsal písničku s názvem Tak tě tu vítám, v níž nešetří pověstným vtipem. „Hurá, máme syna a je to velká psina. Pěkně nám to ladí, já hraju a on kadí. Jak na něho zírám, moc to nepobírám. Jak něco tak hezkého, mohlo vzejít z těla mého,“ zpívá.

Písničkář aktuálně prožívá jedno z nejšťastnějších období svého života, a to nejen po osobní, ale i profesní stránce. V sobotu 24. září se mu podařilo vyprodat O2 arenu, v níž přivítal spoustu hvězdných hostů. Nechyběli mezi nimi třeba Lucie Bílá, Mirai Navrátil nebo Kazma.

Články, které by tě mohly zajímat