Právě vysíláme

Takhle skutečně vypadám! DEMI LOVATO se ukázala zcela bez make-upu

27. února 2020 11:10
Takhle skutečně vypadám! DEMI LOVATO se ukázala zcela bez make-upu

Demi Lovato patří mezi velmi autentické celebrity, které se nebojí ukázat svým fanouškům pravdu. Na Instagramu proto zveřejňuje fotografie v plavkách bez retuše a bez make-upu.

Demi už dlouhou dobu bojuje s psychickými problémy a před časem se jí podařilo zvítězit nad drogovou závislostí. Od té doby, co se vrátila z léčebny, v sobě navíc objevila sebevědomí a ačkoliv moc dobře ví, že její postava není dokonalá, rozhodně se jí nebojí ukázat.

Nyní zpěvačka zveřejnila selfie bez make-upu a nenalíčeným pihovatým obličejem se na Instagramu pochlubila v rámci „pondělku bez make-upu“. „Už jsem to neudělala věky. Ale uvědomila jsem si, že jsem v poslední době sdílela hodně dokonalých snímků s tunami líčidel na obličeji, a přišlo mi důležité, ukázat i to, co je pod nimi. Takhle vypadám většinu času. Jsem pyšná na své pihy, na bradu, co vypadá jako zadek, a pyšná, že se přijímám a mám ráda takovou, jaká jsem,“ připsala potom Demi pod fotografii a znovu dokázala, že je jako jedna z mála světových zpěvaček opravdu nad věcí.

 

Zdroj: Instagram

Články, které by tě mohly zajímat