Právě vysíláme

Takové prémie by bral každý. Taylor Swift rozdala řidičům kamionů na svém turné miliony

9. srpna 2023 14:13
Takové prémie by bral každý. Taylor Swift rozdala řidičům kamionů na svém turné miliony

Taylor Swift rozhodně nepatří mezi ty celebrity, které si neváží práci ostatních. Svědčí o tom i prémie, které se rozhodla rozdat řidičům kamionů, kteří ji doprovází na turné. Každému zaslala v přepočtu více než dva miliony korun.

Taylor Swift má za sebou první část svého Eras Tour. Členům své crew se rozhodla za těžkou práci odvděčit a poslala jim speciální prémie. A to v nemalé výši! Jak prozradil Michael Scherkenbach, šéf společnosti Shomotion Trucking, která měla na starosti převážení nákladů z jednoho města do druhého, každému z jeho pracovníků zpěvačka darovala šek ve výši v přepočtu zhruba dvou milionů korun.

Podle Scherkenbacha takovou částku obdrželo zhruba padesát osob, Taylor Swift tak v rozdala přibližně sto milionů korun. Běžně přitom jeho kamioňáci dostávají odměny v maximální výši sto tisíc korun.

„Tihle chlapi a ženské žijí na cestách. Během dne spí a pracují v noci. Jsou pryč celé týdny. Kvůli turné Taylor nebyli doma 24 týdnů. Jasně, za tuhle částku si nekoupí celý dům. Ale otevírá jim různé možnosti,“ uvedl ředitel společnosti s tím, že se k nim Swift vždy chovala velmi mile.

O odměnách se dozvěděl od otce zpěvačky. „Řekl mi, že mluvil s Taylor a dohodli se, že by řidiči měli dostat nějaký bonus. Taylor každému řidiči osobně napsala dopis a přiložila k němu obálku se svými iniciály. Když viděli částku vypsanou na šeku, mysleli si, že to musí být vtip,“ dodal Scherkenbach. Zároveň prozradil, že podobný bonus měli dostat i další, kteří jsou se Swift na turné od osvětlovačů přes videokameramany až po lidi, co mají na starosti catering.

Články, které by tě mohly zajímat