Právě vysíláme

Takového manžela by chtěla každá žena. Justin Bieber se vyznal z citů k partnerce Hailey

23. listopadu 2021 11:10
Takového manžela by chtěla každá žena. Justin Bieber se vyznal z citů k partnerce Hailey

Justin Bieber svou manželku Hailey bezmezně miluje. Svědčí o tom mimo jiné i zpráva, kterou jí poslal k narozeninám přes sociální sítě. „Vždycky tě budu milovat,“ napsal zpěvák, který v roce 2023 dorazí v rámci svého Justice World Tour také do České republiky.

Justin Bieber ví, jak dojmout nejen svou partnerku, ale rovnou celý svět. Hailey Baldwin slavila 22. listopadu narozeniny a zpěvák se jí na sociálních sítích neváhal vyznat z citů. „Patří ti moje srdce. V mých očích vidím jenom tebe, mé rty jsou jenom tvé. Jsem celý tvůj. A jsem požehnaný, že tvůj můžu být. Jsi moje všechno,“ vyjádřil se hudebník.

Zároveň dodal, že jeho život začal dávat smysl až poté, co se Hailey stala jeho ženou. „Nikdy tě nepřestanu milovat. Nikdy tě neopustím, vždy tě budu ochraňovat. Ty, moje královno, jsi víc, než si zasloužím. Každý den hodlám strávit tím, že se k tobě budu chovat jako ke královně. Jak by řekla tvoje babička se svým portugalským akcentem, ‚všechno nejlepší, zlato‘. Vždycky tě budu milovat.“

Jak se Bieber nechal slyšet ve svém dokumentu Our World, který vydal letos v říjnu, rád by s partnerkou příští rok přivítal na světě potomka. Pokoušet o něj by se chtěl již nyní v prosinci.

Je však otázkou, zda možné rodičovství mladý zpěvák ještě nepřehodnotí. V květnu 2022 totiž vyráží na světové turné, které ukončí krátce po svém koncertu v pražské O2 areně v neděli 12. března 2023.

Články, které by tě mohly zajímat