Právě vysíláme

Talentovaná zpěvačka FLEUR EAST oznamuje hudební comeback s novým singlem Favourite Thing! Mrkněte na klip uvnitř

13. ledna 2019 7:55
Talentovaná zpěvačka FLEUR EAST oznamuje hudební comeback s novým singlem Favourite Thing! Mrkněte na klip uvnitř

Chcete si rozšířit hudební obzory? Máme pro vás ideální tip. Britská zpěvačka Fleur East po čtyřech letech vydává nový singl a podle nás je naprosto super! Troufáme si říct, že tuto zpěvačku letos čekají velké věci.

Historický úspěch v pěvecké soutěži

Fleur East se na hudební scénu poprvé probojovala v roce 2014, na britské pěvecké soutěži X Factor. Zpěvačce se jako vůbec první soutěžící v historii povedlo dobýt hitparádu iTunes s vlastní verzí hitu Uptown Funk a mnozí jí tipovali jako jasnou vítězku. Bohužel se tak nestalo. Fleur East skončila v soutěži druhá, ale její výkony během soutěže byly natolik oslnivé, že jí nabídl spolupráci hudební label Syco Music. Pod záštitou tohoto labelu vydala Fleur East svůj dosud největší hit, singl Sax.

 

Obrovský úspěch singlu v roce 2015 následovala deska Love, Sax And Flashbacks a dlouho se zdálo, že bude jen otázka času, než se Fleur East usadí mezi největší hvězdy britské hudební scény. Opět ale přišlo zklamání – zpěvačka se v roce 2017 rozloučila s labelem Syco Music a skeptici hlásili, že se na scénu nikdy nevrátí.

Zpěvačce s velkolepým návratem výrazně pomohl britský televizní pořad I’m A Celebrity… Get Me Out Of Here! (Jsem celebrita, dostaňte mě odtud!). Fleur East na tomto pořadu, kde se celebrity pokouší přežít v australské džungli, zabodovala a skončila čtvrtá. Nedávno po jejím vypadnutí ze soutěže oznámila, že se chce vrátit k hudbě a že vydává nový singl. Písnička Favourite Thing už je na YouTube a musíme říct, že se jí opravdu povedla.

Mrkněte na klip níže:

 

Fleur East se opět vrací mezi hudební elitu a my jsme za to jenom rádi! Zpěvačka si prožila těžké období a vrací se v lepší formě, než kdykoliv jindy. Snad jí úspěšné období tentokrát vydrží – zasloužila by si to.

Zdroj: YouTube, UK Official Charts, Instagram, Metro UK, Fleur-east.com

Kdo jsou nejbohatší americké celebrity?

Články, které by tě mohly zajímat