Právě vysíláme

TAYLOR SWIFT chystá velkou hudební změnu! Ovlivní to její kariéru?

20. listopadu 2018 7:55
TAYLOR SWIFT chystá velkou hudební změnu! Ovlivní to její kariéru?

Zpěvačka se konečně vyjádřila ke spekulacím, že podepíše smlouvu s novým labelem. Co řekla a jaký to bude mít vliv na její kariéru?

Co prozradila zpěvačka?

Taylor Swift na Instagramu potvrdila, že ji zastupuje nový hudební label. Talentovaná zpěvačka se upsala Republic Records, kteří tvoří součást skupiny Universal Music Group. Není jisté, jak dlouho nová smlouva bude trvat, či kolik si Taylor díky nové spolupráci vydělá peněz. Nicméně, zpěvačka by si nyní měla vydělat o podstatně více z hudebního streamování a label by jí do hudby neměl vůbec zasahovat. Představuje to ideální řešení jak pro Taylor, tak pro její fanoušky!

Šesté album Taylor Swift, Reputation, bylo jejím posledním pod záštitou malého labelu Big Machine Records. Ten zpěvačku zastupoval od samého začátku, ale bylo zřejmé, že si zpěvačku po vypršení smlouvy mezi svoje hudebníky neudrží.

Přinese změna labelu změnu i v hudebním směru pro zpěvačku? Předpokládáme, že ne. Taylor Swift ale rozhodně umí překvapit, a s tak kvalitním zastoupením je možné všechno!

Taylor Swift s generálním ředitelem Universal Music Group, Sirem Lucianem Graingem (vlevo) a Monte Lipmanem, z Republic Records (vpravo)

 

Zdroj: Instagram, Officialcharts.com

Má rock’n’roll smysl i v roce 2018?

Články, které by tě mohly zajímat