Právě vysíláme

TAYLOR SWIFT, JAMES CORDEN A JENNIFER HUDSON si zahrají v novém filmu CATS!

21. července 2018 11:10
TAYLOR SWIFT, JAMES CORDEN A JENNIFER HUDSON si zahrají v novém filmu CATS!

To je sestava! Podle zdrojů si v nové filmové adaptaci muzikálů Cats zahrají hvězdy světového showbyznysu James Corden, Taylor Swift a Jennifer Hudson. Co nám o filmu zatím ještě prozradili jeho tvůrci? Čtěte dál!

Veleúspěšný muzikál Cats bude k vidění i na filmových plátnech! Snímku se ujme režisér Tom Hopper, jenž má v repertoáru například výherce Oscaru za nejlepší film, Králova řeč. Spolu s ním povedou produkční část filmu Eric Bevan, Debra Hayward a Eric Fellner, kteří nám v roce 2012 představili film Bídníci. Známý tým režisérů doplní hvězdný tým herců a hudebnicí. V plánovaném filmu Cats si mimo jiné zahrají Taylor Swift, Jennifer Hudson, James Corden a Sir Ian McKellen (alias Gandalf z Pána prstenů).

ČTĚTE TAKÉ: Hvězdy Muzikálu ze střední se po letech opět sešly a střihly si duet

Muzikál Cats dlouho patří mezi nejoblíbenější divadelní představení na světě. Muzikál běží od roku 1980 a od té doby si vydělal zhruba 340 milionů dolarů. V roce 2015 si jednu z titulních rolí v londýnském divadle dokonce zahrála popová hvězda Nicole Sherzinger. Muzikál už jednou zažil premiéru na filmovém plátně, v roce 1998. Překoná nová verze svého předchůdce? S takovým obsazením určitě ano!

Zdroj: NME, catsthemusical.com, bbc.com

10 nejlepších filmů o kočkách

Články, které by tě mohly zajímat