Právě vysíláme

TAYLOR SWIFT obvinila manažera JUSTINA BIEBERA z šikany. Samotný zpěvák přišel s nečekanou omluvou!

1. července 2019 11:10
TAYLOR SWIFT obvinila manažera JUSTINA BIEBERA z šikany. Samotný zpěvák přišel s nečekanou omluvou!

Americkým showbyznysem opět koluje další kauzička. Taylor Swift totiž oživila svůj spor s rapperem Kanye Westem. Její dlouhý příspěvek na sociální síti Tumblr navíc donutil Justina Biebera přijít s omluvou.

Taylor se před pár dny rozhodla zveřejnit dlouhý status na Tumblr, kde fanouškům přiblížila, jaké je zákulisí americké hudební scény a jak se některá vydavatelství pokouší své klienty vykořisťovat. Zpěvačka konkrétně promluvila o společnosti Big Machine Records, se kterou uzavřela smlouvu ještě jako začínající umělkyně a pod labelem vydala několik desek. Jak ovšem Taylor píše ve svém statusu, vydavatelství bylo nyní prodáno a pro Taylor tak nastal nejhorší možný scénář. Zpěvačka totiž ztratila všechna práva na svou hudbu vydanou v letech 2006 a 2017.  Taylor tvrdí, že společnost moc dobře věděla, co dělá. Proto se  také rozhodla s firmou rozvázat smlouvu a přejít k vydavatelství Universal Music.

Taylor ve svém vyjádření zmínila i Scootra Brauna, jenž zastupuje třeba Justina Biebera či Arianu Grande. Slavného manažera  a nyní i vlastníka Big Machine Records nařkla nejen z krádeže hudby, ale i z dlouhotrvající šikany a připomněla pár let starou kauzu, kdy manželka Kanye Westa, Kim Kardashian, zveřejnila telefonní hovor mezi Taylor a Kanyem a rapper natočil videoklip, kde Taylor pomocí digitálních úprav zobrazuje nahou.

Scooter se podle Taylor na celém sporu přiživoval a zpěvačku online šikanoval. Do celé záležitosti se navíc tehdy vložil i Justin Bieber, jenž v den, kdy Kim nahrávku zveřejnila, publikoval na Instagramu obrázek toho, jak si on, Scooter Braun a Kanye West společně telefonují. Ke snímku tehdy navíc napsal provokativní větu: „Jak je Taylor?“ a dal tím jasně najevo, na čí straně stojí.

Omluva Biebera

A aby celá kauza byla ještě víc zamotanější, je to nyní samotný Justin, kdo se na Instagramu kaje a Taylor Swift se za svůj příspěvek omlouvá. „Drahá Taylor, nejdříve bych se chtěl omluvit za svůj tehdejší příspěvek na Instagramu. V té době jsem si myslel, že je to legrační, ale nyní si uvědomují, jak to bylo nechutné a necitlivé,“ napsal Justin a zároveň začal obhajovat svého manažera Scootera, který podle něj za Taylor vždycky stál a přeje jí jen to nejlepší.

V dlouhém statusu se Justin zamýšlí i nad tím, proč se Taylor rozhodla Scootera veřejně špinit. Podle něj si zpěvačka moc dobře uvědomuje, jak její fanoušci na celou věc zareagují a vlastně se sama dopustila internetové šikany, protože nyní je jasné, že její fandové budou Scootera nenávidět.

Ačkoliv Bieber ve svém statusu píše, jak moc má Taylor rád a chtěl by si o celé záležitosti promluvil v soukromí, je jasné, že svým vyjádřením jen přilil olej do ohně a americká bulvární média mají zase o čem psát. Jak tato kauza dopadne? Uvidíme! Už teď je to ovšem velmi zamotané…

 

Fotografie, na které si Justin Bieber z Taylor Swift utahuje

 

Zdroj: TeenVogue

Články, které by tě mohly zajímat