Právě vysíláme

TAYLOR SWIFT pláče kvůli banánu! Neskutečně vtipné VIDEO boří internet

6. října 2019 11:00
TAYLOR SWIFT pláče kvůli banánu! Neskutečně vtipné VIDEO boří internet

Po internetu koluje pravděpodobně nejvtipnější video Taylor Swift. Pokud se řadíte mezi zpěvaččiny fanoušky, ujišťujeme vás, že takto jste Taylor ještě nikdy neviděli.

Když byla Taylor hostem show Jimmyho Fallona, jistě netušila, jaký materiál má pro ni slavný moderátor připravený. Rozhovor probíhal přesně podle plánu, když v tom se Jimmy Taylor zeptal, zda náhodou nebyla v těchto dnech na laserové operaci oči. Zpěvačku otázka zarazila, protože to rozhodně byla pravda. Vůbec však nechápala, jak se Jimmy o operaci dozvěděl, protože ona o ní nikde neinformovala. Po chvíli jí však došlo, co se právě ve studiu odehrává!

„Máme video, které nám zaslala tvá matka. Jsi na něm po laserové operaci,“ začal Jimmy a Taylor jen nevěřícně zírala. Za malou chvíli pak diváci mohli vidět video, na které zpěvačka určitě nejpyšnější nebude, ale za to je nesmírně vtipné. Taylor byly totiž po operaci očí podány léky, po kterých byla zpěvačka tak trochu zmatená. Když tedy stála se svou matkou v kuchyni, brečela při pouhém jedení banánu. „To není banán, který jsem si chtěla vzít,“ vzlyká Taylor a je vidět, že díky práškům je vážně mimo.

Video pobavilo nejen diváky, ale i samotnou Taylor, která naštěstí celou situaci brala s humorem. „Tohle jste vážně pustili v televizi?“ smála se proklínala svou matku, že něco takového show poskytla.

 

Zdroj: YouTube

Články, které by tě mohly zajímat